LadyVu.com

Torbe Moschino

Torbe Moschino

Postoji mnogo dugo i rječito govori o tome što bi trebao biti uistinu originalni dizajner torbu, ali ti samo mogu reći dva prijatelja apsolutno sve ljubitelje modnih predmeta Ključne riječi: vreća Moschino - i postaje jasno da više rječit od ove kombinacije teško može biti bilo što drugo da se s , Kada je 1985. briljantan Franco Moschino je prestala raditi u modnoj kući Versace i odlučio pogledati način na nov način, za stvaranje vlastite kolekcije u kojoj nema mjesta predložaka granice i monotonija, malo tko mogao zamisliti da će na kraju dovesti do njegova ideja.

Moschino torbe - originalnost u svemu

Ljubav Moschino torbe - je linija trendi, podebljano pribor koji se shvaćaju za iste smion i moderne žene. Međutim, ona je obuhvatila sve vrste modela, uključujući i prekid kandže, mala torbica ukrašena rhinestones, ali glavna stvar - to je serija sa slikom slatka crtani slika koje izgledaju originalni i dati svaku sliku svoj okus.Drugi ne manje značajan tendencija u ovoj zbirci - dizajner je ljubav na neobičnim oblicima: srca, kocke, trokuta - ovdje možete naći neke nevjerojatne rješenja.

Ako se u svlačionici i osobnu zbirku, ali svijetle i elegantan pribor, onda svakako treba obratiti pozornost na torbu Moschino Ljubav proljeće i ljeto. Kombinacija različitih tekstila, svijetle boje, što može učiniti svaku sliku jedinstven i nezaboravan, fin zlatni pribor - sve to može se vidjeti u solarni prikupljanja sjajan modne kuće.

S torbom Ljubav Moschino pažnju drugih uvjetom

modne torbe Moschino koristi potpuno različitih materijala, uključujući ne samo na kožu, ali i:

  • traperice;
  • svila;
  • velvet;
  • plastike;
  • baršun;
  • pamuk.


Važna je činjenica, govori u prilog ove marke je širok raspon cijena, nudeći ne samo skupe i ekskluzivne modele, ali i vrlo povoljne mogućnosti. Dostupnost moda, bez granica, postala je jedna od glavnih ideja u načelima, koja još uvijek ostaje vjeran modne kuće Moschino.

Dakle, nakon što su odlučili obnoviti svoju sliku, dodati mu provokativnu originalnost i jedinstvenost, potrebno je da se odluče za torbe Ljubav Moschino, ili bilo koje druge zbirke blistav brand. Uostalom, u stvari, u modi ne previše stvarno inovativne ideje i svježe perspektive, koncept predložio Franco Moschino je još uvijek značajan, i što je najvažnije - puni identitet.

Vrećice Moschino 1Torbe Moschino 2Torbe Moschino 3
Torbe Moschino 4Torbe Moschino 5Vrećice 6 Moschino
Moschino 7 TorbeTorbe Moschino 8Moschino 9 Torbe

Video: Pregled Moschino pomfrit torba Jeremy Scott, fw14

Video: Moschino Jeremy Scott najveća kolekcija torba na youtube

Video: Moschino Jeremy Scott majica torba pregled

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Torbe 2015Torbe 2015
Torbe vole MoschinoTorbe vole Moschino
Kerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu MoschinoKerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu Moschino
Hollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy ScottHollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy Scott
Torbe 2015Torbe 2015
Sati MoschinoSati Moschino
Moderan torbeModeran torbe
Moda vrećice - Proljeće 2014Moda vrećice - Proljeće 2014
Kišobran MoschinoKišobran Moschino
Odjeća MoschinoOdjeća Moschino
» » » Torbe Moschino