LadyVu.com

Zlatne naušnice s tirkizno

Zlatne naušnice s tirkizno

Prolazeći prozore od zlatarnica je nemoguće proći iz plavih pribor. Oni privlače njihove svijetle zasićene boje, što je vrlo rijetka u prirodi, a sve oko nas u svakodnevnom životu. Tirkizna nijanse predstavlja fuziju zelene i plave boje i mogu se mijenjati boju ovisno o raširenosti pojedine boje.

Među svim nakit sa poludragim kamenjem su najatraktivnije zlatne naušnice s tirkizno. Tajna leži u činjenici da je zlato i tirkizno su po prirodi svijetle i kada je u kombinaciji, oni savršeno se nadopunjuju. Naušnice s tirkizno u zlato su izrađene od debele tirkiz, koji se također zove „kost”. Mineralna prošarane pore i rijetko se koristi u zlatni nakit se smatraju drugorazrednim materijala. To dopušteno ogrlice, narukvice i igle.

Naušnice s tirkizno zlataZa nakit kamen korišten kao kupolasti polirani dragulj ili nogama. nepravilnog oblika kamenje se koriste za jeftin nakit. Zanimljivo je da je u davna vremena, ali ne miješati tirkizno zlatom, jer se smatralo da će izgubiti svoju čar. danas modne marke duo napravio tirkizno-Gold je jedan od najprepoznatljivijih.

Što zlatne naušnice od tirkiza sada su zastupljeni u asortimanu? Vrlo lijep izgled pribor, u kojoj je kamen obuci u čistog zlata montažu, popravljajući svoje zlatne šape. U ovom ostvarenju, kamen postaje primarni, a sve ostalo - opet. Za izvođenje tirkizno zlatne naušnice koristiti veliko kamenje s idealnim strukture.Također popularan tirkiznim naušnicama zlatom nakita glup uzdama. U tom slučaju, kamen se održava u zlato, čvrsto okružuje perimetar. To je idealna za tak tirkizno s ravnom površinom podloge.

To izgleda vrlo stilski tirkizno naušnice vise suze i oblika. Manji naušnice pusety se mogu odvijati u obliku zanimljivih slika (cvijeće, leptiri), ili u kombinaciji s drugim kamenjem.

Zlatne naušnice s tirkizno 1Zlatne naušnice s tirkizno 2Zlatne naušnice s tirkizno 3
Zlatne naušnice s tirkizno 4Zlatne naušnice tirkiznim 5Zlatne naušnice s tirkizno 6
Zlatne naušnice s tirkizno 7Zlatne naušnice s tirkizno 9

Video: Zlatne naušnice s tirkizno kod 9638

Video: Zlatne naušnice s tirkizno

Video: zlatne naušnice s tirkizno kupiti

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tirkizno sandaleTirkizno sandale
Kombinacija tirkizne boje u odjećiKombinacija tirkizne boje u odjeći
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Swarovski nakit lioraSwarovski nakit liora
Tirkizna haljina na poduTirkizna haljina na podu
Nakit od tirkizaNakit od tirkiza
Naušnice sa roza kvarcaNaušnice sa roza kvarca
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Nijanse tirkiznoNijanse tirkizno
» » » Zlatne naušnice s tirkizno