LadyVu.com

Zlatne naušnice s biserima

zlatne naušnice s biserima

Naušnice s biserima - jedan od najsofisticiranijih, ženstveno i sofisticiran nakit. Možemo reći da je vlasnik nakita je obdarena dobrog ukusa, načina i velikodušan dama.

Malo povijesti biser nakit

Nakit napravljen od ovog materijala može se pripisati stvari koje ne podliježu bilo koje vrijeme ili mode. Njegova uporaba u ukrašavanju i odjeće se smatra privilegija faraona, kraljeva i careva. Pearl - ukras iznenađujuće dobivena iz živo tijelo ima savršen oblik i pozivaju duboko sedefasti mliječna boja. Nije ni čudo stare dane on pripisuje božansko podrijetlo, smatra amajlija i zaštitnik ljubavnika.

Naušnice s biserima - što obući?Najčešći ukras su naušnice s slatkovodnih bisera. Kada pogledate ukras, samo sjetiti filma „Doručak kod Tiffanyja” i umišljene pop-up romantične slike u vremenu. Takav ukras je vrlo pogodna za jednodnevne izlete na posao is posla u trgovini, iako su pravilno u kombinaciji s ogrlicom i narukvicom će biti dobra dopuna večernju haljinu. U isto vrijeme, također, za večernju haljinu za izlet na večeru prikladniji izbor bi bilo nositi naušnice s biserima i dijamantima. Dijamanti su uvijek bili kamen večer, prilično drzak i prkosan, te u kombinaciji s rijekom draotsennostyu ona postaje meka i duboka, dobro naglašavajući aristokraciju i okus, stvarajući sliku „Lady savršenstva”.

Izbor i danas je tako velik da se omogućuje dizajnerima i obrtnika stvoriti jedinstveni ukras za bilo prigode. Naušnice sa ovim dodatkom predstavlja široku paletu modela. Uvijek aktualna i trendi, oni će upotpuniti gotovo bilo slike. Razmislite nekoliko vrsta naušnice u kombinaciji s različitim događajima našega života.

  1. Dekoracije mladenka i vjenčanje sakrament. Legende o drevnoj Indiji postoji legenda o Bogu Vishiu, koji je dao prvu ogrlicu od mora nakit za vjenčanje svoje kćeri, od trenutka kada se smatra da je vjenčanje dekoracije. Sada, češće, u ukrašavanju preporučamo korištenje naušnice s biserima u bijelo zlato koje naglašavaju blagi nevinu sliku nevjesta. Odgovarajuća te će biti svjetliji i moderna verzija rijetki - zlatne naušnice s ružičastim biserima.
  2. Stud naušnice s biserima - klasični stil za svaki dan. Urbana džungla i Office taština, moda za udobnost, jednostavne linije i klasičnih oblika. Oni su ti koji čine modernu ženu na izbor nisko-ključ suptilne dekoracije za svakodnevnu garderobu: to će odgovarati male naušnice s umjetnim biserima. Pa ipak, prirodni izbor - to je vjerojatno jedini ukras svih vrsta nakita koji se može nositi tijekom dana, a ne bojati kosim pogledima i optužbi neukusno.
  3. Za odlazak u kino ili na datum biti primjereno naušnice s slatkovodnih bisera osim narukvica ili navojem na vratu. Takav ukras nenametljivo stvoriti nježan način i naglašavaju ljepotu.
  4. Kao dnevni dodatak za mlade djevojke nositi stilski duge naušnice s biserima nakita. Tipično, ovaj ukras je u kombinaciji s traper odjeće, šarene košulje i marame. Takav ukras, ako daje ravnotežu i profinjenost, unatoč svim „Brightness” tinejdžer stilu.
  5. Slike za večeru u restoranu ili odlazak na operu dopuna zlatne naušnice u obliku vijaka s crnim biserima ili klasičan privjesak nakit. Crna verzija se smatra većina rijetke i fin, duge naušnice profitabilno mogu proširiti i naglasiti krivulju vrata.

Naušnice s dodavanjem bisera, bilo umjetne ili prirodne, bijele i boje, zlatom ili nakita - uvijek u isto vrijeme skroman i fin ukras koji može dati trenutke sreće i inspiracije na svoju voljenu!

Studs naušnice s biserimanaušnice s biser nakitnaušnice s biserima i dijamantima
naušnice s bisera bijelog zlatanaušnice s bisera dugoViseće naušnice sa biserima
zlatne naušnice s biserimanaušnice s prirodnim biserimanaušnice s slatkovodnih bisera

Video: Zlatne naušnice s biserima i dijamantima

Video: Naušnice s biserima ukras medicinska zlatne naušnice

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pusety biserimaPusety biserima
Pearl nakitPearl nakit
Srebrne naušnice s biserimaSrebrne naušnice s biserima
Duge naušniceDuge naušnice
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Naušnice 2015Naušnice 2015
Naušnice s kamenjemNaušnice s kamenjem
Moda zlatne naušnice 2014Moda zlatne naušnice 2014
Nakit s biserimaNakit s biserima
Chanel naušniceChanel naušnice
» » » Zlatne naušnice s biserima