LadyVu.com

Liječenje mjehura

liječenje mjehura

Povezani problemi s mjehur, uvelike narušavaju zdravlje i opće stanje osobe, što je dovelo do smanjenja kvalitete života, socijalnog povlačenja i mentalnih poremećaja. Trenutno, postoji cijeli popis bolesti koje mogu postati uzrok disfunkcije mokraćnog mjehura i zahtijevaju hitno liječenje. Razmislite najčešći od njih, njihovih simptoma i liječenja.

cistitis

Najčešće s cistitis - upala sluznice - suočava žena na umu anatomskih značajki. Tu je bolest slabljenja imunološkog sustava i povezivanje različitih infektivnih agenasa. To može biti Escherichia coli, oportunističkih mikroorganizama i bakterija, koji se prenosi tijekom seksualnog odnosa. Uzimajući u mjehur u žena, infekcija uzrokuje upalu, pa liječenje primarno je usmjerena na njegovo uklanjanje, kao i održavanje imunološkog sustava.

razdražljiv mjehura

Bolest jedna psihosomatskih, i povezana je s poremećajem regulacije u procesu rada mjehura autonomnog živčanog sustava u središnjem i perifernom razinama. O Upalna mjehura reći i propisati odgovarajući tretman, samo ako u potpunosti isključiti druge organske uzroke karakterističnih simptoma.

Neuroza mjehuraO neuroze ili neurogeni mjehur riječ u slučajevima u kojima je uzrok čestih nekontroliranih mokrenja su organski poremećaji u živčanom sustavu (traume mozga i leđne moždine, spinalnih oštećenja, tumora itd). Liječenje mokraćnog mjehura neuroze ovisi o uzroku i vrsti neurogene disfunkcije, što je giperreflektornoy, giporeflektornoy i areflektornoy. Poremećaj smanjene mjehur karakterizira odsutnost normalnog pražnjenje u akumulaciji velike količine mokraće. Liječenje ovog oblika bolesti leži u odabiru eteričnih lijekova. Klinička slika Aktivan mjehura - često mokrenje u malim količinama, frekvencija hitnost, imenovanje liječenja vođenog uklanjanjem uzroka.

Urolitijaze i rak

Taloženje soli i suspendirane tvari u mjehuru, a kao posljedica toga, formiranje kamenaca može izazvati povredu kontrakcije funkciju mišića, upala, bolesti mokraćnih odljeva i jasno zahtijeva hitno liječenje, koje se provodi pomoću lijekova ili operacije.

Liječenje raka mjehura, ovisno o stadiju obično uključuje operacije, zračenja i kemoterapije.

Često, izgled mokraćnog mjehura problema povezanih s bolestima, npr vrata ili cystauchenitis skleroze. U većini slučajeva, ove bolesti dovesti do inkontinencije, pa je pitanje kako tretirati vrat mokraćnog mjehura vrlo je važno za ove pacijente.

Liječenje mjehura u trudnoći

Hormonalne promjene, smanjen imunitet, povećava pritisak na mjehur tijekom trudnoćeliječenje mjehura narodnih lijekova nalaze faktori za razvoj patoloških procesa. Mnogo češće u žena za vrijeme dojenja i pozicije sudaraju s cistitis različite etiologije, nepotpunog pražnjenja mjehura, grčeva i drugih vrlo neugodne manifestacije, na kojem treba pristupiti vrlo odgovorno postupanje.

Kao sjajna alternativa za liječenje mokraćnog mjehura može se smatrati za ovo razdoblje narodnih lijekova. U osnovi to prekomjerno pijenje, koji ima diuretski učinak i uroseptic sokove, infuzije i decoctions brusnica i lingonberry, brusnica list, planika, kamilice. Međutim, unatoč odličnim preporukama, nisu svi narodni lijekovi kao i lijekovi su pogodni za trudnice i dojilje, dakle, propisati liječenje mokraćnog mjehura treba liječnik uzimajući u obzir pacijentove individualne karakteristike.

Video: Prirodni antibiotici uništiti sve infekcije mjehura i bubrega

Video: Jedinstvena esencije za liječenje bubrega i mjehura.

Video: liječenje bubrega i mjehura rak narodnih lijekova

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Znakovi upale mjehuraZnakovi upale mjehura
Mokraćni mjehur - struktureMokraćni mjehur - strukture
Upala mjehura liječenjeUpala mjehura liječenje
Hladan mjehura - SimptomiHladan mjehura - Simptomi
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Bolesti mokraćnog mjehura u ženaBolesti mokraćnog mjehura u žena
Divertikuluma mjehuraDivertikuluma mjehura
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Hemoragijski cistitis - liječenjeHemoragijski cistitis - liječenje
Kronični cistitis u žena - simptomi i liječenjeKronični cistitis u žena - simptomi i liječenje
» » » Liječenje mjehura