LadyVu.com

Žbuka umjesto mjesečno

žbuka umjesto mjesečno

Redovito mjesečno - jedan od glavnih značajki normalan rad ženskog tijela, kao i psihološke udobnosti lijepe polovice čovječanstva. Ali što učiniti kada je izgubio ciklus, umjesto mjesečno pojaviti oskudno? Da li ovaj mjesečni mrlja? Na ta i druga pitanja u svezi s nenormalan iscjedak tijekom mjeseca ćemo odgovoriti u ovom članku.

Žbuka umjesto mjesečno - uzroci

Žbuka umjesto mjesečno - alarmantan znak, te je problem koji mora biti riješen što je prije moguće. No, postoje neki čimbenici, utjecaj koji mogu objasniti razloge za uočavanje i daje ovaj simptom negativne konotacije. Dakle, ako koristite oralne kontraceptive - za prva dva mjeseca, dok se tijelo prilagođava novim uvjetima, uočavanje umjesto mjesečno nije patološka. Ali ako primijetite nekoliko mjeseci taj trend - potrebno je posjetiti liječnika, tako da je pregledao raspon hormonalne pripreme.

Još jedan razlog da lijepa umjesto mjesečno može se uzeti kao normu, ovo je prvi ciklus kod mladih djevojaka. Budući da je tijelo tek počinje da se navikne na promjene u hormonska pozadini, i ciklus - anovulacijsko, rijetkim menstruacije yavlenie.Ostalnye To često izaziva uočavanje umjesto mjesečne potrebe da nosite ih na patoloških manifestacija.Nažalost, jedan od najčešćih uzroka uočavanje umjesto mjesečno, čak i sa negativnim testom - to je ectopic trudnoće. Ako ste nedavno imali seks - što nužno mora činiti s liječnikom kako je vrijeme donijela mjere smanjiti na minimum rizik od komplikacija, među njima - jajovod jaz, krvarenje, infekcija.

Uz mjesečni, koji ne idu i bris, simptomi izvanmaterične trudnoće su:

  • bol u trbuhu,
  • bazalna porast temperature;
  • otečene grudi;
  • učestalo mokrenje.

Drugi razlog za uočavanje umjesto mjesečno može zatrudnjeti. Žbuka, u ovom slučaju, s obzirom na „uvod” embrija u zid maternice, koji izaziva neobilnye uočavanje umjesto menstruacije. Čak i ako je vaš test prikazuje traku racionalno će napraviti test krvi za HCG, koji će utvrditi postoji li u vašem tijelu u nastajanju dodjelu zhizn.Mazhuschie umjesto mjesečno se može pojaviti nakon operacije na maternici i prsni organi i pobačaj. Ako ste nedavno preselili ovih postupaka - uvijek nazvati svog liječnika, on će odlučiti što dalje korake treba predprinyat.Esche jedan razlog - to je hormonalna neravnoteža koja se javlja u teškim stresom i drugih bolesti (ne nužno ginekoloških). Na primjer, visoki titar hormon prolaktin sprečava unutrašnji sloj maternice (koji, na mjesečno „ispran”) postići normalnu debljinu, međutim, umjesto mjesečno žena može otkriti dugo mrlja.

uočavanje umjesto mjesečno

Osim toga, postoje razlozi koji se odnose na ginekoloških bolesti. To se može smatrati:

  • cervikalna erozija - patološko stanje u kojem forma „ranice” na razini vrata maternice, koji daju neobilnye krvarenje;
  • endometrioza - distribucija tkiva, koje se normalno trebao biti smješten unutar maternice na drugo tijelo. To karakterizira krvarenje, uglavnom nakon menstruacije.
  • Infekcija - osobito česte nakon manipulacije maternice.

Kao rezultat toga, želimo naglasiti činjenicu da je uočavanje umjesto mjesečno, najčešće znak trudnoće (ili izvanmaternične trudnoće), čak i sa negativnim testom. Dakle, ne čekajte, i što je prije moguće predati na HCG u krvi kako bi potvrdili ili odbacili tu uzrok. Nadalje, ako su svi isti trudnoće nije došlo - treba tražiti druge izvore abnormalnog krvarenja.

Nemojte se bolestan!

Video: oskudna menstruacija razlog

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Što učiniti poslati mjesečno?Što učiniti poslati mjesečno?
Mjesec dana nakon carskog rezaMjesec dana nakon carskog reza
Mjesečno za prvi mjesec trudnoćeMjesečno za prvi mjesec trudnoće
Crna mjesečnoCrna mjesečno
Uočavanje tijekom trudnoćeUočavanje tijekom trudnoće
Oskudna menstruacija nakon duphastonOskudna menstruacija nakon duphaston
Žbuka umjesto mjesečno - uzrociŽbuka umjesto mjesečno - uzroci
Kako su mjesečno?Kako su mjesečno?
Zašto su mjesečne 2 puta mjesečno?Zašto su mjesečne 2 puta mjesečno?
Debela mjesečnoDebela mjesečno
» » » Žbuka umjesto mjesečno