Kako postati anoreksichkoy?
Prije prelaska na opis detaljne upute o tome kako postati anoreksichkoy, dužni smo vas upozoriti na negativne posljedice takvih radnji. Anoreksija - bolest ne samo tijelo, već i dušu. Zato i oklijevaju poduzeti taj korak trebate pažljivo vagati „pro” i „kontra” (potonji, mora se reći, nekoliko puta više nego na početku), a još bolje napustiti opasnu ideju. Ali, ako je vaša želja „Želim biti anoreksichkoy!” Još uvijek prevagnuti nad „želim biti zdrava i lijepa!” - savjete o tome kako brzo postati anoreksichkoy samo za vas.
Počnimo s pravilima anoreksichki
- Prijavite dnevnik, u kojem se popis sljedeće fraze: „Želim postati anoreksichkoy jer ...”, „Danas je moja težina je ... kg, i želim vagati ... kilogramu”, „Kad sam anoreksichkoy ja mogu ...” „Želim postati kao ... to je bitno za mene „” ne želim jesti, jer se čini da se mast. " S vremena na vrijeme ponovno pročitati dnevnik, pisan nadopuniti i izmijeniti svoje odredbe.
- Angažirajte auto-obuku i prisiliti sebe da vjeruju da stvarno ne žele jesti, samo mrzim hranu. I to se ne odnosi samo na proces jedenja, ali i sve što je povezano s njom. Mržnja supermarketi, kioska, peciva, pa čak i žive životinje (kokoši, zečevi, krave i druge).
- Objesiti oko kuće (obratiti posebnu pozornost na kuhinji, kao što su hladnjak) debele i neprivlačne slike djevojaka slike pokvarenu hranu, propadaju životinja - neka to sve potiče da jedete.
- Držite mirno izvana. Neka svoju obitelj i prijatelje o tome što ne sumnja. Inače, oni će vas liječiti od anoreksije silom.
Kako izgubiti težinu anoreksichki?
Za početak, morate se s određenim pravilima da ćete izgubiti težinu. Dopustite sebi ima samo određeni proizvodi u strogo određene dane u tjednu. Što obično jedu anoreksichki? Povrće, voće, voda za piće, kava. Donji kalorije sadržane u hrani - donja, odnosno, što raspaliti dodatnu težinu.
Ograničite svoje prehrane unos samo 500 kalorija dnevno, a to je poželjno da ih podijeliti u nekoliko obroka, ne jesti doručak na sve, ili još gore - prije odlaska u krevet.
Kada gubljenje težine treba voditi dnevnik prehrane, koji je, za snimanje u svoj dnevnik sve što ste jeli danas, i redovito prosuđuje. Kasnije ćete biti u mogućnosti identificirati uzorak jede i smanjiti ili povećati težinu.
Ako ozbiljno razmišljati o tome kako postati anoreksichkoy, onda morate povećati količinu potrošene vode. Iz njega ne bude bolje, ali je u stanju ugasiti svoju žeđ i dati vam neke energije. Ipak preporučuju pijenje puno kave (naravno, bez šećera), može ubrzati metabolizam.
težina anoreksichek
Kako ćete znati da li ste postigli svoj ideal? Usporedite svoju visinu i težinu sa sljedećim podacima, a vi ćete biti u mogućnosti odgovoriti na vaše vopros.Dlya djevojke s rastom od 150 cm smatra anoreksična težina 34 kg. Za rast 160 cm - 40 kg, za rast 170 cm - 44 kg, za rast 180 cm - 48 kg.
stvarno ti to treba?
Prije nepopravljive štete na svoje zdravlje, razmislite o sljedećim značajkama anoreksije:
- bljedilo i suha koža, gubitak zuba i kose, kosti isplažen, nedostatak ženskog zaobljenosti;
- konstantno povraćanje, tijelo prestaje da vide hranu;
- slabost, gubitak svijesti, pospanost;
- raspoloženja, nervni kvarovi, nedostatak ravnoteže i apsurd;
- anemija, poremećaj endokrinog sustava, bolesti unutarnjih organa bez iznimke.
Mislite li da je lijepa? Razmislite, molim te, opet.
Video: Kako postati anoreksichkoy?
Video: 50 činjenice o meni || Želim biti anoreksichkoy?! || Katja Ray
- Želim dijete - gdje početi?
- Ne želim u školu!
- Želim promijeniti moj muž!
- Želim se vjenčati - što učiniti?
- Kako kažu laku noć tipa?
- Ne želim muža - što učiniti?
- Seks s dvojicom muškaraca
- Želim biti kuja
- Ne želim muža što da rade - psiholog
- Kako izgubiti težinu anoreksichki?