LadyVu.com

Zlato piercing za želudac

Zlato piercing za želudac

Protokoli iz različitih dijelova tijela, uključujući želudac, a ne mlađa generacija Caprice ili modnim trendovima. Ova tradicija datira iz davnih vremena, poznato je još od doba egipatskih faraona.

Sada postavite zlato piercing u pupku ne može priuštiti bilo koju ženu. To naušnica je lijep dodatak, naglašavajući zavodljive obline tijela, otvoren pogled, i privući pažnju na elegantna struk.

Što su zlatne naušnice za pupak piercing?Zahvaljujući vještom majstor nakit, postoji bezbroj barova ( „banana”), ili donijeli za pupak piercing. Oni su napravljeni od bijelog ili crvenog zlata, ukrašen dragim, poludragim kamenjem, prirodnih i umjetnih bisera i sintetičkih kristala. Ako želite, lako za pronaći i zlato probode pupak s pravim dijamantom.

Tipično, barovi uređena privjesci različitih duljina u obliku geometrijskih oblika, cvijeće, životinje, leptire, ptice. Postoji više varijacija klasične, s kuglicom ili mali uredan kamen čisti se na drugom kraju.

Za ljubitelje ekskluzivnosti uvijek je moguće naručiti naušnicu pojedinačno, u jednom primjerku, čak i vlastitim crtežima.

Mogu li nositi zlatni nakit u obliku pupka piercing?Odmah nakon uboda umetnuti traku dragocjenog materijala ne preporučuje. Do tada, dok se liječi rane, to je poželjno da nose pupka kvalitetnog medicinskog čelika, ne manje od 300 finoćom.

Kada je koža upaljena i prestati curiti, slobodno možete umetnuti zlatne naušnice za pupak piercing. Štapovi izrađeni od metala u pitanju, ne samo da izgleda jako lijepo, oni imaju i druge prednosti:

Piercing pupak zlatnih ukrasa 1pupka probijanje zlatnog ukrasa 2Piercing pupak zlatni nakit 3
Piercing pupak zlatnih ukrasa 4Piercing pupak zlatni nakit 5Piercing pupak zlatni nakit 6
Piercing pupak zlatni nakit 7Piercing pupak zlatni nakit 8Piercing pupak zlatnih ukrasa 9

Video: Zlato piercing naušnica s dijamantima

Video: Zlato Piercing za nos "ruža"

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Usne piercingUsne piercing
Obrva piercingObrva piercing
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Bijelo zlato narukvicaBijelo zlato narukvica
Piercing uhoPiercing uho
Zlato piercingZlato piercing
Nos piercingNos piercing
Zlato vješanje naušniceZlato vješanje naušnice
Vrste piercingaVrste piercinga
Uho piercingUho piercing
» » » Zlato piercing za želudac