LadyVu.com

Ispucale usne

ispucale usne

Bez obzira na to kako je lijepo i stilski ili žena, napukao, ispucale usne smanjiti povoljan dojam na nulu. Najviše uvredljivi, koji ovog problema nitko nije imun - samo izaći na hladnoću sa uporni ruža za usne, ili lizanje usne na vjetru. Postoji nekoliko trikova koji će donijeti osmijeh ljepotu i privlačnost.

Što učiniti kako bi ispucale usne postati problem?Kako se ne bi puzzle više nego PAPA ispucale usne, to je vrijedno vremena da poduzme akciju i izbjeći ovu situaciju. Evo nekoliko jednostavnih savjeta kako spriječiti chapping usana:

  1. Perite najmanje 20-30 minuta prije izlaska na hladnoću. Kako bi se izbjeglo pucanje i ispucale, lice i usne koža treba vremena da apsorbira vlagu.
  2. Nanesite na usne ruž hranjiv, ili posebnim zaštitnim balzamom. Ako imate u arsenalu je otporan samo raskoši i hidratantni ruž, bolje je odustati make-up usne. Neto suha koža je otporna na hladnoću od kože s hidratantnim sastojcima.
  3. Ne zaboravite kremu za sunčanje. To se može činiti da je u hladnom dijelu godine od UV zaštita nije potrebna, ali je osjetljiva koža usana je tako osjetljiv da je vrlo osjetljiva na čak zimskom suncu.
  4. Izbjegavajte naviku oblizujući usne na vjetru i dodirnite lice rukama.

Nego liječiti ispucala usta?

Kako brzo izliječiti ispucale usne, čak i naše bake znao. Ovaj popularni recept je još uvijek najučinkovitiji i učinkovit način:

  1. Premažite usne debeli meda. Masirajte prstima za nekoliko minuta za ublažavanje ispucale kože. To je lijepa nježna piling.
  2. Podmažite usne kožu masti kiselo vrhnje, ali bolje - maslac. Pričekajte dok se mast ne upije. Isperite toplom vodom. Također možete koristiti maslinovo ulje i ulja konoplje, u kojem slučaju se agent ne može isprati.
  3. Nakon 20-30 minuta, isperite hladnom vodom, ili premjestiti rub kocke leda umotane u tkaninu. To će povećati cirkulaciju krvi i sužava krvne žile.ispucale usne koje ne

Što ako ispucale usne puno?

Ako ispucale usne tako jako da se pukotine ne mogu bez uporabe lijekova. Možete ih četkom s heparinom masti, spasilac ili levomekol. Provjerite je li lijek ne bi u usta! Također možete koristiti posebne SOS alata. Ove usne balms koji ubrzavaju regeneraciju kože u izvanrednim uvjetima, postoje tvrtke:

  • NIVEA;
  • Water;
  • Mavala.

Video: ispucale usne / jeftini i vesela / Ljepota noob

Video: Jedinstvena sjaj melem za suhu i ispucale usne! - Sve je u redu Buda - Broj 646 - 08/04/15

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Maske za usneMaske za usne
Ispucane usne bebaIspucane usne beba
Kako bi usne blijede?Kako bi usne blijede?
Balzam za usneBalzam za usne
Lip balms iz Oriflame - i vaše usne su u dobrim rukama!Lip balms iz Oriflame - i vaše usne su u dobrim rukama!
Napukao usne - što učiniti?Napukao usne - što učiniti?
Trajna šminka će povećati volumen usana bez injekcijeTrajna šminka će povećati volumen usana bez injekcije
Plamper - splasnuti usne bez injekcijePlamper - splasnuti usne bez injekcije
Kako liječiti ispucala usta?Kako liječiti ispucala usta?
Zašto ispucane usneZašto ispucane usne
» » » Ispucale usne