LadyVu.com

Vrijeme-pretučen usne - što učiniti?

Ispucale usne koje ne

Većina žena su upoznati problem ispucale usne. U nekima od nas su vremenske tukli usne stalno, a ima i onih koji imaju osjećaj gotovo nepoznati (iako, istini za volju, svoje jedinice). Dakle, razlog ne leži samo u vanjskim čimbenicima kao što se može činiti na prvi pogled. Iako su, ipak, glavni uzročni čimbenik pojave chapping.

Zašto je oštećeno vremenom usne?

Najčešći razlog - vjetar. Pogotovo ako je u kombinaciji s ljetnih vrućina, a zatim na usnama odmah pogađa dvije negativne čimbenike - vjetar i sunčeve zrake. Sam chapping usne proces uključuje gubitak njihovog (usne) vlage. U zimskom razdoblju, u pravilu, ispucale usne su mnogo rjeđi nego u ljeto ili proljeće.

Drugi razlog može smatrati privremenim dehidracije. Na primjer, ako ste dugo vremena ne pije usne - ovo je prvi pokazatelj da će vas podsjetiti. Imat ćete osjećaj suhoće na usnama i u ustima, a vi ćete biti više vjerojatno da će lizati svoje usne da ih navlažite malo.

Da i sama lizanje usana (kao navika) često dovodi do sušenja i chapping kože usana. Na taj način pokušati da biste dobili osloboditi od njega, i kad se osjećate suhoću na vašim usnama, ne žurite da ih lizati, da ne vlaže usne, a samo će pogoršati situaciju. Bolje je da se uvijek imati pri ruci bocu vode i balzam za usne.Još jedan čest razlog za vremenske tukli usana, nemate pravo pasta za zube. Najopasnija u tom pogledu su paste za zube, s visokim sadržajem fluorida. To se očituje ne samo u chapping usnama, ali i na koži oko usana. U tom slučaju, morate promijeniti svoju pastu za zube.

Nedostatak vitamina u tijelu (naime, vitamina A i E). U tom slučaju imate pojavit će se suhe usne gotovo stalno, bez obzira na godišnje doba, količina unosa tekućine, itd

Drugi razlog zašto vremenske tukli usne, mogu postati alergijske reakcije organizma na vanjski podražaj. U tom slučaju, nećete biti u mogućnosti riješiti ovaj problem bez pomoći liječnika.

Što ako je oštećeno vremenom usne?

Rješenje o problemima ovisi o uzrocima. Logično, ako je oštećeno vremenom usne snažno zbog vrućeg vjetra, ili izlaganja suncu, i potrebu da se eliminiraju chapping s vanjskim vmeshatelstva.Samy jednostavan način - staviti na hidratantni balzam za usne. Možete koristiti gotove balms za usne, ali možete to učiniti sami.

Ako smatrate da je uzrok chappingTrajno oštećeno vremenom usne Nedostatak tekućine u tijelu, onda vam je hitno potrebno da bi se za ovaj nedostatak. No, u isto vrijeme to će biti dobar dodatak hidratizirati kožu balzam za usne. Zbog činjenice da su usne imaju vlagu iz tijela treba vremena, a dugo isušivanje usana može uzrokovati pukotine, koje će biti dugo vremena da ozdravi.

Ako vaše tijelo nema vitamine A i E, to može ići na dva načina. Prvi - da se ove vitamine u obliku tableta. Drugo - koristite kozmetiku obogaćen s tim vitaminima. Koji put je najbolji za vas - odlučiti za sebe, oni su oboje dovoljno dobro.

Mnoge mame se pitaju što učiniti ako se vremenske tukli usnama djeteta? Postoje usne balms koji su namijenjeni djeci. Ali, ako ste u dvojbi o njihovoj kvaliteti, ili ih ne može naći u prodaji, možete koristiti narodnih lijekova. Najpopularniji lijekovi protiv chapping usana smatra maslac. Oni trebaju mazati balzam za usne kao i dopustiti da ulje upije. I vrlo je dobar sok od svježeg krastavca.

Video: Što učiniti ako se vremenske tukli usne

Video: Bunny Zoobe - kada je vrijeme-pretučen usne =)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Maske za usneMaske za usne
Ispucane usne bebaIspucane usne beba
Kako bi usne blijede?Kako bi usne blijede?
Lip balms iz Oriflame - i vaše usne su u dobrim rukama!Lip balms iz Oriflame - i vaše usne su u dobrim rukama!
Napukao usne - što učiniti?Napukao usne - što učiniti?
Trajna šminka će povećati volumen usana bez injekcijeTrajna šminka će povećati volumen usana bez injekcije
Kako bi zaštitili svoje usne od vjetra i mraza?Kako bi zaštitili svoje usne od vjetra i mraza?
Plamper - splasnuti usne bez injekcijePlamper - splasnuti usne bez injekcije
Kako liječiti ispucala usta?Kako liječiti ispucala usta?
Zašto ispucane usneZašto ispucane usne
» » » Vrijeme-pretučen usne - što učiniti?