LadyVu.com

Moda naušnice - nakit 2014

Moda naušnice nakit 2014

Ljubav ženske naušnice seže u primitivnim vremenima kada piercing uho nije samo zbog ljepote, ali i imao sveto značenje. Suvremeni predstavnici ljepšeg spola su daleko od drevnih tradicija, pa sve vrste dekoracija polutki ušima naušnice, zbog želje da izgledaju stilski.

Svaka nova modna sezona počinje s izdavanjem najnovije kolekcije, koje predstavljaju ukrasi za svačiji ukus i džep. I zato što nositi dragog kamenja i metala svaki dan nije uvijek istina, a ne svatko može priuštiti, u ovom članku ćemo govoriti o modnim naušnice nakit zbirke 2014. godine.

Što naušnice u modi u 2014. godini?2014 obilježio je nevjerojatno širok izbor naušnica i isječke. Neke opcije su dizajnirani za svakodnevno nošenje, a drugi - dobar izbor za zabavu i izlet na svečanom događaju. Kratki i uredni naušnice mogu savršeno uklapaju ni u poslovna slika.

Za svakodnevno nošenje stilisti preporučuju izabrati srednje naušnice, bez svijetle kamenje i rhinestones. Mala bara tihih tonova će izgledati više moderan nego obilje sjajnih privjesci. Ukoliko želite nositi traperice i majicu ili ravne suknje s bluze, vaše naušnice mora biti jednobojan, inače kombinirati više od dvije boje. U nekim slučajevima, naušnice mogu biti svijetla naglasak na slici. Takav je, na primjer, može biti nekoliko različitih boja zvijezde, odnosno veliki pogoni, koji kombiniraju kontrastne boje.

Večernji stranka naušnice Izbor je vrlo širok. Pokupiti lijep par može biti čak i pod najprobranijih odijelo. Dugo ramena, kratke ljeskanje prstenje i okićen privjesci, kamenje, kristali i svijetle metala - dizajneri su naporno radili kako bi se osiguralo da svaki modni mogla postati kraljica večeri.

Moda nakit naušnice 1 2014Moda nakit naušnice 2014 2Moda nakit naušnice 2014 3
Moda nakit naušnice 2014 4Moda nakit naušnice 5 2014Moda nakit naušnice 6 2014
Moda nakit naušnice 2014 7Moda nakit naušnice 2014 8Moda nakit naušnice 2014 9

Video: Nakit s Aliexpress - ljetni modni ogrlice i naušnice!

Video: Bizhuteriya.Koltso, privjesak, naušnice.

Video: Moj nakit! Naušnice! Moja kolekcija! Dekoracije! 2. dio

Video: Modni nakit

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatne naušnice kugliceZlatne naušnice kuglice
Pupak piercing - naušnicePupak piercing - naušnice
Klimanje naušniceKlimanje naušnice
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Naušnice 2014Naušnice 2014
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Srebrne naušnice sa zlatomSrebrne naušnice sa zlatom
Srebrne naušnice bez kamenjaSrebrne naušnice bez kamenja
Naušnice 2015Naušnice 2015
Moda naušnice 2016Moda naušnice 2016
» » » Moda naušnice - nakit 2014