LadyVu.com

Naušnice u bijelog zlata

Naušnice u bijelog zlata

naušnice bijelo zlato - to fin nakit koji može napraviti bilo odijelo više elegantan i moderan. Ovaj metal je vrlo sklon zlatara i stvoriti od njega originalnih, ukusna i vrlo privlačnih remek-djela.

Sve žene na naušnice u bijelog zlata

Razne mogućnosti izrađene od ove izuzetne metala, predstavljena je danas u trgovinama:

  1. Kongo naušnicama bijelog zlata - klasik žanra, koji se može nositi na dnevnoj bazi, a može se staviti i na posebne prigode. To je za proslave proizvođači proizvode prstenove velikog promjera s umetcima izrađenim od kubni cirkonij. Izuzetno elegantna, čak i luksuzno, pogled i dijamanti u naušnice u bijelo zlato Kongo. Mali prstenovi se mogu nositi na posao i kombinirati ih s dress-odijelo slučaj ili teška, oni će igrati s licem do večernjeg događaja, te će izgledati odlično s odgovarajućim odjeće. Veliki prstenovi su najbolje lijevo za veće odmor prezentacija, sastanaka, izložbi, itd
  2. Ženski ljepota i šarm velikog stresa kamenja. Što dragulja odabrati - ovisi o prirodi sklonostima tsvetotipa pojave dobi. Na primjer, bijeli zlatne naušnice s biserima više prikladnih mlade djevojke. Besprijekorno, oni će biti u skladu s vjenčanicom. Naušnice u bijelog zlata s topaz može postati svečane opcija i dopuna haljinu na pod, ponija: nećete proći neopaženo zahvaljujući samo kamen nebo plavo. Usput, kombinacija bijelog zlata i topaza savršene naušnice i drugog nakita.
  3. Za svakodnevno nošenje, možete odabrati naušnice u bijelog zlata bez koštica - oni će postati omiljeni dodatak za poslovno odijelo i traper stil.

spektakularna poklonSvaka žena je uvijek sretna dopuniti svoju kolekciju ukrasa. Čak i ako ne postoji čovjek koji je spreman predstaviti Vam luksuzni poklon, liječiti sebe i kupiti par dijamantnih naušnica u bijelo zlato. Razlozi za izlazak iz ovog bisera će biti mnogo više, od vas će osjetiti neponovljivi i sužavanje ne čini vas čekati svoj izgled. Ako još nemate potreban iznos, možete varati malo i priuštite si barem stud naušnice od bijelog zlata s kubni cirkonij - jeftin, ali vrlo stilski kupovinu.

Ovaj ukras može biti originalan i neizbity poklon za mamin rođendan. Možda, u ovom slučaju, moguće je dati prednost bijelih zlatne naušnice s ametista. Ovaj kamen je simbol iskrenosti, vječne ljubavi, štoviše, ona je u stanju dovesti tijelo u energetsku ravnotežu.

Trenutno možete kupiti nakit, ne samo u uobičajeni, no u online trgovini, gdje izbor nije ograničen na tradicionalnom verziji, kao što je prikazano i isključivi.

Osjećaj luksuza svaki dan

Kako je teško ponekad stvoriti okus na svoj način, što je toliko razgovor. Svaka žena je tajna, ali smo ujedinjeni u mišljenju da nas je puno ukrašavanja pomoći da tajnu, glamur. Čak i povremeno odgovaraju hlače i pulover izgleda vrlo različite, a žena osjeća više samopouzdanja, ako joj je lice uokvireno lijepe naušnice. Nema potrebe da se skrivaju svoju ljepotu, morate ga staviti na zaslonu - ljepota - je bogatstvo žena. Jednostavni stud naušnice u bijelo zlato i dijamantne naušnice u bijelog zlata dodali vam osjećaj da ste bogati, ne samo financijski, već i po svojoj izvrsnoj okus i može kušati osobu koja vam daje takve darove, i tako mnogo on vas voli.
Naušnice u bijelom zlatu 1Naušnice u bijelog zlata 2Naušnice u bijelom zlatu 3
Naušnice u bijelom zlatu 4Naušnice u bijelom zlatu 5Naušnice u bijelom zlatu 6
Naušnice od bijelog zlata 7Naušnice u bijelom zlatu 8Naušnice u bijelom zlatu 9

Video: Nakit od bijelog zlata s dijamantima

Video: Naušnice od bijelog zlata s obojenim kamenjem

Video: Naušnice od bijelog zlata s dijamantima 1.15 karatnog

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Naušnice u bijelog zlata s dijamantimaNaušnice u bijelog zlata s dijamantima
Zlatne naušnice s kubni cirkonijZlatne naušnice s kubni cirkonij
Bijelo zlato narukvicaBijelo zlato narukvica
NaušniceNaušnice
Zlatne naušnice prstenoviZlatne naušnice prstenovi
Nakit od bijelog zlataNakit od bijelog zlata
Pusety naušnice s dijamantimaPusety naušnice s dijamantima
Zlatne naušnice prstenoviZlatne naušnice prstenovi
Srebrne naušnice bez kamenjaSrebrne naušnice bez kamenja
Naušnice od zlataNaušnice od zlata
» » » Naušnice u bijelog zlata