LadyVu.com

Zlatne naušnice rese

Zlatne naušnice rese

Zlatne naušnice, rese vas izgleda aristokratski ili neobičan. Oni - dobrodošli u zbirci svakog lijepa žena.

Resicama naušnice s kamenjem

Zlatne naušnice, rese s kamenjem - je elegantan, luksuzni ukras. Izgleda sjajno na svim ženama bez obzira na dob, lik i oblik lica. Večernji opcija dekoracije mogu biti skroman - naušnice, ražanj ili svijetle, masivna - naušnice, privjesci izrađeni od zlata. U prvom slučaju, kamen djeluje istaknuti pribor, ali ne u središte kompozicije. Glavni dio „provlačenje” se sastoji od jednog ili dva lanca, koje daju karakter ukras. U drugom slučaju, naušnice su raznolike. Suspenzija se može djelovati kao privjesak od dragog ili poludragog kamenja. U tom slučaju, zlatar stavlja naglasak na to, pokazuje svu svoju ljepotu - dubinu boje ili originalnost dizajna. No, većina majstora crteža stvoriti cijelu out kamenja u okvir ili bez da izgledaju originalni i nevjerojatno lijepa. Na primjer, najpopularniji su:

  • Kamenje izložene u obliku geometrijskih oblika (kvadrat, romb, trokut);
  • biljka, ukrašen dijamantom labav;
  • Pripravak više geometrijskih oblika;
  • Životinja od kamenja i tako dalje.


Viseće naušnice u bijeloj ili žutog zlata s kamenjem u modernom dizajnu često je pun boja, pomoću nekoliko vrsta dragog kamenja. Dizajneri imaju tendenciju da se zasititi boje ukrasa. Ali ne svatko voli ovaj pristup, tako da danas ne manje zanimljivi vintage ukrasi visi komad naušnice može podsjetiti broš - veliki kamen unutra, širok okvir od sitnog kamenja i skup kovrče. Pod „broš” može biti priključen ispod kruške u obliku kamena koji će napraviti ukras nije tako susretljiv.

Unatoč svim čarima berbe zlato klimanje naušnice tretirati ih biti vrlo oprezni, jer oni nisu prikladni za svaki outfit i nisu relevantni na bilo koji način.

Naušnice rese bez umetakaNaušnice, rese od zlata bez umetaka - nije samo lijepa svakodnevno, ali opcija večer. Jewellers uvijek uzeti u obzir ženske ukusa i ne zaboravite da nisu sve žene u svijetu mode poput kamenja, tako da svake godine su stilski, elegantan i luksuzan zlatne naušnice s resicama, bez umetaka. To može biti klasični naušnice, načete s nekoliko lanaca. Za mlade ljude stvorio model s moderan viseće brojkama, koje ujedno može biti nekoliko:

  • brkovi;
  • pribor za jelo;
  • tipke;
  • zvijezde;
  • slova;
  • leptir.

Žene Odrasli su zlatne viseće naušnice bez umetaka ohladi dizajn s nekoliko kuglica, kocke, kovitla, originalnih prstenova, petlje. Nismo izgubili relevantnost veliki zlatni privjesak naušnice s caklinom. Multi-boji emajl dekoracija dodaje boje, tako da ove opcije savršeno u kombinaciji s Koktel večernje haljine.

Zlatne naušnice resicama 1Zlatne naušnice resicama 3
Zlatne naušnice resicama 4Zlatne naušnice resicama 5Zlatne naušnice resicama 6
Zlatne naušnice resicama 7Zlatne naušnice resicama 8Zlatne naušnice resicama 9

Video: Od što nose duge naušnice

Video: prodevki naušnice s plavim kubni cirkonij z18427531

Video: Sirenashop.com.ua: Bižuterija (naušnice Pamela) s kristalima Swarovski

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gold set - naušnice i prstenGold set - naušnice i prsten
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Klimanje naušniceKlimanje naušnice
Zlato vješanje naušniceZlato vješanje naušnice
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Naušnice sa ahataNaušnice sa ahata
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Zlatne naušnice bez kamenjaZlatne naušnice bez kamenja
» » » Zlatne naušnice rese