LadyVu.com

Kišobran Moschino

Moschino kišobran

Kao što je poznato, talijanski Moschino brend Smatra se jednim od najpoznatijih tvrtki čiji su proizvodi naglašava izvanrednu, kreativni i, u nekim slučajevima čak i šokantno pristup stvaranje slike. Istovremeno, muška, ženska, dječja odjeća, donje rublje i pribor vrlo praktičan i pouzdan. No, atraktivan i neobičan dizajn kezhualnogo brend stil je postao njegov zaštitni znak. U glavnoj ulici smjeru kreativnog direktora brenda aktivno nadopuniti dodir pop-art, ekstravagantnim elementima, kao i izvanrednu ideju ručno izrađene. Danas ćemo obratiti pažnju na Moschino ženskim područjima, koja se smatraju ne samo pouzdani suradnici mnogih modne sladokusce, ali i originalan i moderan dodatak koji pomaže da slike u tamnom kišnom vremenu, radosnom i intenzivne.

Ženski kišobran Moschino

Plaćanje pozornost na pribor za kišu iz poznati brand, može se primijetiti da su se dizajneri koriste standardne baze proizvodnih tehnologija. Glavna pažnja je posvećena dizajnu i komponenti suncobrani Moschino.Sklopivi kišobrani Moschino. Popularni dodatak mladih smatra sklopivi kišobran Moschino. Takvi modeli predstavljeni su na automatskom osnovi, čime se otvoriti i zatvoriti kišobran pritiskom na jednu tipku. Sklopivi pribor isporučuju s uredno poklopca na ručku, što ne sprečava da nosi kišobran u ruci ili staviti u vrećicu.

moschino1 kišobranmoschino2 kišobranmoschino3 kišobran


Kišobran Moschino. Smatra više elegantan klasičan trske. Oni su također opremljeni sa kišobranima u uskim predmetima s dugom oklop, što daje mogućnost da vodi pribor u slučaju beskorisnosti ramena.

moschino4 kišobranmoschino5 kišobranmoschino6 kišobran

Popularne boje suncobrana Moschino

Svaki model Moschino suncobrani predstavljeni na zanimljiv print. To crteže Prema dizajnera, kako bi se ističe od okolnog pozadini i naglašavaju svoju izvornost. Najpopularniji bojila smatra ispisuje dječjih predmeta, prva ljubav stil avtoledi magazine, novine ispis. Također možete odabrati stilski pribor s apstrakcije slova imena brenda, u grašak, srca.

moschino7 kišobranmoschino9 kišobran
moschino10 kišobranmoschino11 kišobranmoschino12 kišobran
moschino13 kišobranmoschino14 kišobranmoschino15 kišobran

VIDEO: Ženska kišobran Moschino

Video: Pregled kupovine: Moschino. Macaronse. Make up.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Torbe vole MoschinoTorbe vole Moschino
Hollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy ScottHollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy Scott
Ženske Branded naočale 2016Ženske Branded naočale 2016
Sati MoschinoSati Moschino
Etro šaloviEtro šalovi
Odjeća MoschinoOdjeća Moschino
Torbe MoschinoTorbe Moschino
Ruksak MoschinoRuksak Moschino
Žene suncobraniŽene suncobrani
Eau de toilette "Moschino"Eau de toilette "Moschino"
» » » Kišobran Moschino