Zavjera Vang mršavljenje
Za mnoge, gubitka težine pretvara u pravi manija, ljudi su pokušali velik broj dijeta, tableta i drugih metoda i tehnika. Još jedan alat koji smatra učinkovit pod određenim pravilima - Vanga zemljište za mršavljenje. Danas, mnogi vidovnjaci koji nude svoje usluge kako bi se dobili osloboditi od dodatnih kilograma. Osim toga, ezoterična tvrde da zemljišta na razini energije pomaže podešavanje u brzog mršavljenja. Da biste to učinili, kažu zavjere, ali samo u pravom mentalni stav. Savjetnici kažu da je ova metoda gubitka težine će pomoći kako bi se postigla nevjerojatne rezultate. molitva i parcele Vanga su namijenjeni ne samo zbog gubitka dodatnih kilograma, kao i da se smanji apetit. Osim toga tu je zavjera, koji poboljšavaju probavu i opće zdravlje.
Morate shvatiti da su učinci neće biti instant, ne očekujem da, ako je to potrebno Govori noći molitve, jutarnje buđenje tanak i lijep.
Pravila dijeta uz pomoć zavjere
- Odaberite parcele u kojoj nema negativne riječi poput „nestaju” i slično. Riječi koje izgovoriti trebao biti samo pozitivno i dobro.
- Nemojte nikome reći da ćete koristiti ovu metodu mršavljenja je da bude tajna.
- Vjeruj u svoju snagu i da je cilj nužno moraju postići vjera u sebe će vam dati snagu da se krene naprijed.
- Pokušajte odustati nezdravu hranu, jer je loše ne samo za svoj lik, ali i o stanju svojih unutarnjih organa i cjelokupno zdravlje.
- Nemojte biti lijeni i da se bavi malo vježbe ili čak hodati po svježem zraku.
- Ili koji ne zavidim, pogotovo vitke djevojke, jer je negativna energija je prepreka za djelovanje čak snažan ugovora za mršavljenje.
- Radnja mora biti rečeno samo u opadajućeg mjeseca, a po mogućnosti u ponoć.
Postoji mnogo različitih parcela, ali je vrlo jak zemljište na gubitak težine.
Mogućnost №1 - Udruživanje vode
Ova opcija je potrebno govoriti prije nego što idete na spavanje za 9 dana, čašu vode. Sjedi ispred prozora, uzmi čašu vode i na to gledate na Mjesecu. Govori ove riječi:
„Mjesec je boravak - idem na gubitak težine. Neka mjesec biti kružni tako puni i ja postati vitak tako dobro, blagoslov tako vesela. Sve mi je mast, mast sve moje Otpušteni, ali staviti na Mjesec, dolazi i pada od mene. Neka se raste, a ja još tanji tako dobro. Kao što je rekao, neka bude tako. Amen. "
Nakon što je zemljište izgovara, piju vodu i ići na spavanje. Nakon 9 dana, ne bih prepoznati u ogledalu.
Varijanta №2 - Zavjera u kupaonici
Da biste to učinili, morate se okupati zavjeru, koja pored vode koju je potrebno dodati 1 šalicu vrhnja i nekoliko pregršti ružinih latica boje: crvene, bijele i ružičaste boje. Kupka treba poduzeti kako bi bili sigurni na vratu bio je križ. Opustite se i nakon 5 minuta, kažu zavjere:
„Majko, gušća od vode, pomozi mi. Ja ću mlijeko siti, ruža krasi Da posvetio križ i ti mi dati dobar posao: Skini mi tijelo mast višak, masti mržnje i nosio ih daleko, daleko, da ih ne vrate. Mogu li biti tako tanak je dobro. "
Nakon 5 minuta, opet, kažu ove riječi, a zatim ponovite ritual. Kad izađeš iz kade, kažu ove riječi:
„Hvala ti, majko gušća od vode.”
Opcija №3 - Molitva
Ova molitva će pomoći prilagoditi unutarnje energije da se bori pretežak. I što je najvažnije - to ne uzrokuje nikakvu štetu, i nema kontraindikacija. Molitva mora biti rečeno kasno u noć kada je mjesec već su vidljivi, a od šapta. Za najbolje rezultate, to učiniti svaki dan. Prva 3 puta pročitati „Oče naš”, zatim 3 puta, kažu sljedeće riječi:
„Kao što je mjesec slabi, a moj mast topi. Amen "
- Učinkovit dijeta za mršavljenje
- Dijeta „ljestve”
- Grčki dijeta
- Kakav pilule kako bi se izgubiti težinu?
- Rite gubitka težine
- Gubitak težine uz pomoć sode
- Jaka zemljište za mršavljenje
- Dogovor za izgubiti težinu
- Dogovor za mršavljenje
- Zavjerama i molitve za mršavljenje
- Zemljišta na gubitak težine - Posljedice
- Dijetetski dnevnik
- Banana dijeta
- Greyzing: stalno žvakati, a ne dobivanjem težine
- Kako napraviti želatinu za mršavljenje?
- Pijte za brzo mršavljenje
- Pravila mršavljenja
- Lijekovi za mršavljenje
- Slatkiši za mršavljenje
- Šapće mršavljenja, vrijeme testiran
- Zemljišta na gubitak težine nakon punog mjeseca