LadyVu.com

Mjeseca držati temperaturu 37

mjesec drži temperaturu 37

Ako imate mjesec dana ili dulje, temperatura se održava 37, postoji razlog za zabrinutost. Razlozi za to mogu biti unutarnje infekcije, pa čak i tumori. No, ne brinite previše rano - ponekad ti uvjeti su uzrokovane stresom, oslabljen imunitet i druge predisponirajući čimbenici. Dijagnoza se može postaviti tek nakon primitka testova, dobro, na što liječnik, mi ćemo vam pokazati.

temperatura 37 mjeseca večeri

Kako bi se utvrdilo zašto imate mjesec dana drži temperaturu od 37, trebaju biti upoznati sa situacijom. Ako mjerenje temperature u jednom i u isto vrijeme, pokušati pomaknuti proces za nekoliko sati unaprijed ili unatrag. Oni se razlikuju? Najvjerojatnije se radi o malom upala, ili novije miokarda učinaka SARS, gripe ili prehlade.

Osim toga, treba napomenuti da je temperatura zdrave osobe tijekom dana također varira. U jutarnjim satima, odmah nakon buđenja, indikatori će biti minimalni. Kasnije u popodnevnim satima, u prosjeku, možete promatrati porast od pola stupnja. Ako vaš stopa 36,6, termometar prije odlaska u krevet, najvjerojatnije, pokazat će 37. To je u redu!U tom slučaju, ako se ne osjećate značajno pogoršanje zdravlja, ali mislim da postoji razlog da se čuva, preporučljivo je da se test krvi. To se može koristiti kako bi se točnije odrediti prirodu kvara tijela. Ovdje su glavni razlozi zbog kojih je zadržana temperatura mjesečno na razini 37 i iznad u večernjim satima:

  • mali hormonalna neravnoteža;
  • upale u urogenitalnom sustavu;
  • oralni kontraceptivi;
  • učinci na stres, nesanice;
  • visoka razina umora;
  • prvog tromjesečja trudnoće;
  • upala dišnih puteva.

Temperatura od 37 za mjesec dana tijekom cijelog dana

Ako mjerenje temperature u jutarnjim satima, u večernjim satima, a tijekom dana, i na taj način to ne pada ispod 37 stupnjeva, morat će proći temeljit pregled kod liječnika. Obično takvi navodi su u pratnji dodatnih simptoma. Oni pomažu definirati preciznije prirodu bolesti.

Temperatura od 37, koji traje mjesec dana, kašalj i bolovi u zglobovima pokazati trčanje zarazne bolesti koja je pogodila organe dišnog sustava. To može biti kao što je bolest:

U tom slučaju, ako se tretira s jednim od ovih bolesti, ima smisla da se odnose na isti liječnik. To se događa da bakterije utječu na tjelesne centre odgovorne za održavanje normalne tjelesne temperature. Za vraćanje ovih funkcija može potrajati nekoliko mjeseci, pogotovo kod ljudi koji su se antibiotici terapiju - što značajno smanjuje imunitet.

Ako se temperatura održava na 37 te više od mjesec dana, ali ostali simptomi poremećaja u tijelu ne, pokušati zvučati svoje limfne čvorove. Oni su prije svegamjesec temperatura držite 37 razloga reagiraju na pojavu malignih bolesti. Ako su limfni čvorovi povećani zaista - ti direktan put u imunolog i onkolog. Međutim, možete se obratiti terapeutu, pa je napisao uputnicu za odgovarajući medicinski savjet, nakon proučavanja povijesti i analizu.

Često uzrokuje trajno dugo blagi porast tjelesne temperature je nervni centar. Tijelo održava to stanje iz razloga koji još nisu identificirani od strane znanstvenika. Obično se ovaj fenomen povezan s posebnostima pojedinog ljudskog neuralne organizaciji. U tom slučaju, temperatura neće biti 37 mjesečno, a nekoliko godina.

Video: Tri mjeseca temperature u Tyumen regiji drži iznad norme

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Temperatura se održava 37. tjedan - uzrociTemperatura se održava 37. tjedan - uzroci
Trudnoća bazalnog temperatureTrudnoća bazalnog temperature
Koliko se čuva na temperaturi od gripe u djece?Koliko se čuva na temperaturi od gripe u djece?
Kako mjeriti bazalnu temperaturu?Kako mjeriti bazalnu temperaturu?
Koliko se temperatura održava na bronhitisa?Koliko se temperatura održava na bronhitisa?
Bazalna tjelesna temperatura tijekom trudnoćeBazalna tjelesna temperatura tijekom trudnoće
Koliko se temperatura održava na gripu?Koliko se temperatura održava na gripu?
Temperatura SARSTemperatura SARS
Niska temperatura tijekom trudnoćeNiska temperatura tijekom trudnoće
Temperatura novorođenčeTemperatura novorođenče
» » » Mjeseca držati temperaturu 37