LadyVu.com

Temperatura 39 bez simptoma

Temperatura 39 bez simptoma

Najčešći uzrok upale je visoka temperatura, prisutnost teških ozljeda ili soja živaca. Najčešće, toplina je vrlo predvidljiva i popraćeno drugim više očite znakove koje objašnjavaju njegov izgled. Ali što ako je temperatura porasla, a ostali simptomi još uvijek nije pojavio?

Znakovi topline

Vrijedno je znati znakove koji jasno upućuju na to da imate visoku temperaturu 38-39 °. Ti faktori su:

 • zimice;
 • Osjećaj bol u cijelom tijelu, posebno u mišićima ruku i nogu;
 • slabost;
 • osjećaj slabosti;
 • opća slabost.

Ako imate ove simptome, budite sigurni da se termometar i izmjeriti temperaturu, čak i ako nema znakova SARS i drugih virusnih bolesti.

Uzroci temperaturi 39

Visoka tjelesna temperatura u odraslih 39-39,5 ° bez očitih simptoma može biti signal za sljedeće bolesti:

 • SARS;
 • prisutnost tumora;
 • Razvoj catarrhal angine;
 • manifestacija alergijske reakcije;
 • kronični pijelonefritis;
 • manifestacija hipotalamusa sindroma;
 • prisutnost virusa endokarditis;
 • Pojava meningokokalne infekcije.


Meningokokni bolest je akutna zarazna bolest koja se manifestira kao primarno naglih skokova u temperature. Glavni simptomi nisu neposredni, što je razlog zašto samostalno prepoznati ova bolest nije uvijek moguće. U ove bolesti vrlo visoku stopu smrtnosti, tako da ako se sami za snižavanje temperature, ali ne za dugo, morate odmah se obratite liječniku.

Visoka tjelesna temperatura 39 ° C, bez simptoma može biti reakcija na patološke promjene u zaraženim tkivima, to jest, prisutnost tumora u tijelu. U tom slučaju, smanjite temperaturu na vlastitu ne radi, morate konzultirati svog liječnika.

Kataralni angina je klinički oblik angine karakterizira teškim i difuznog hiperemije krajnika, oticanje lukova i muko-gnojni eksudata na površini krajnici. No, dok se diže ovi simptomi tjelesna temperatura. Dakle, prije nego što posjetiti liječnika, preporučljivo je da se isti postupak kao i sa SARS-a.

hipotalamusa sindrom To je kompleks endokrini, metaboličke, autonomni poremećaj, koje su uzrokovane poremećajima hipotalamusu. Kada se to temperatura dijagnoza raste kao posljedica poremećaja u subkortikalnih aparata mozga i nije popraćena drugim znakovima ili simptomima. U tom stanju, tijelo se može koristiti za godina, pa čak i nju. Liječenje u ovom slučaju sastoji od primanja sedativa.

Nakon što prolazi kroz upalu grla ili gripa je rizik infektivnog endokarditisa, koja se manifestira u vješanja Visoka temperatura od 39 bez simptomatemperatura. Ova bolest treba liječiti samo u bolnici.

Kronični pijelonefritis naziva upalne bolesti koje se primarno utječe pyelocaliceal bubrega sustava. Temperatura u ovoj bolesti traje dovoljno dugo, dok se drugi simptomi mogu se neće pojaviti. Ako se temperatura održava već više od dva tjedna, a ne može srušiti vlastitu (u ovom slučaju se bolest nije moguće), a zatim biste trebali konzultirati liječnika i testiraju.

Dakle, neka je sumirati. Povećana temperatura od 39 bez simptoma - jasan je znak bolesti, tako da nije potrebno zategnuti i samo-liječiti. Bolje odmah se obratite liječniku i testiraju.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koliko se temperatura održava na bronhitisa?Koliko se temperatura održava na bronhitisa?
Proljev, povraćanje i temperatura odrasleProljev, povraćanje i temperatura odrasle
SARS u djeceSARS u djece
Koliko se temperatura održava na gripu?Koliko se temperatura održava na gripu?
Temperatura 38 bez simptomaTemperatura 38 bez simptoma
Temperatura SARSTemperatura SARS
Infekcije citomegalovirusom - simptomiInfekcije citomegalovirusom - simptomi
Toplina bez simptomaToplina bez simptoma
Temperatura nakon porodaTemperatura nakon poroda
Dijete ima kašalj i temperaturaDijete ima kašalj i temperatura
» » » Temperatura 39 bez simptoma