LadyVu.com

Simptomi gljivične infekcije kod žena

Vaginalni kandidijaza - drozd je isti, što daje puno neugodnih trenutaka milijuna žena. Odakle dolazi i kako prepoznati vlastite simptome kvasac infekcije u žena? To ćete naći u današnjem materijala.

Uzroci kvasac infekcije u žena

Pri rođenju, beba sterilne organizme počinju kolonizirati milijune mikroba koji žive u majčinom tijelu: korisne i uvjetno patoloških mikroorganizama. Svi oni stvoriti potrebnu ravnotežu mikroflore nas za formiranju imunološkog sustava. No, u nekim slučajevima, ta ravnoteža može biti slomljena, onda je „loše” bakterije, gljive ili viruse koji se osjeća bolne simptome. Isto se događa s kvasac gljivica Candida. Oni su uzrok drozd - otuda i medicinski naziv bolesti. Uzroci aktivne reprodukcije gljivica Candida malo:

  • antibiotike;
  • Smanjenje tjelesne obrane;
  • Traje neugodno uske sintetičke gaćice;
  • Candida infekcije vanjskog okruženja (spolni odnos, loša kvaliteta vode, kućanski predmeti).


Unatoč činjenici da je zaražena žena drozd čovjek može za vrijeme nezaštićenog spolnog odnosa, bolest se ne spolno prenosive. To je lako liječiti. Međutim, antifungalna sredstva morat će uzeti oba partnera. Budući da su simptomi muško kvasac infekcije ne pojavljuje toliko impresivno, mnogi ljudi odbijaju da se potrebno liječenje. To dovodi do reinfekcije žena čak i nakon uspješnog liječenja bolesti.

Prvi znakovi kvasac infekcije u žena

Ako je Candida infekcije došlo kontaktom, bolest ne mora biti vidljivi odmah. Razdoblje inkubacije kvasac infekcije kod žena je 2 do 5 dana. Prepoznajte drozd lako cheesy iscjedak iz vagine. No, bolest je u pratnji neke više neugodnih simptoma:

  • crvenilo vaginalnog zidova i male usne;
  • teške svrbež i peckanje u vagini;
  • nemir i peckanje tijekom mokrenja;
  • bol tijekom spolnog odnosa;
  • neugodni emisije mirisa.

Zamisliti kako to izgleda drozd u žena, moguće je zamisliti komada sira različitih veličina.

Posljedice kvasac infekcije u žena

Ne vidite drozd nije moguće zbog nelagode stvorio poboljšanu reprodukciju kvasaca. Također je nemoguće gledati nedjelovanja u slučaju razvoja bolesti. Simptomi gljivične infekcije kod žena mogu izvući bez liječenja, ali infekcija će i dalje rasti zbog poremećenih vaginalne mikroflore. Tako, postoji rizik od gljivične infekcije prijelaza u kronični oblik. Kronična kvasac infekcije mogu pogoršati tijekom uobičajenog izlaganja hladnoći, čine stalnu nelagodu u seksualnom životu. Posebno hitno liječenje zahtijeva drozd u trudnica, kao što prolazi kroz genitalnog trakta djeteta u opasnosti da se drozd oralnu sluznicu i kožu.prvi znakovi kvasac infekcije u ženaU rijetkim slučajevima, infekcija se javlja kvasac gljiva fetalni mozak. Prodor infekcije s porazom od pupkovine može dovesti do prijevremenog prestanka trudnoće.

Još jedan razlog da kad se prvi simptomi drozd trebali konzultirati liječnika, - opasnost od ulaska s gljivične infekcije ozbiljnije virusnih ili bakterijskih bolesti. Često se simptomi kvasac infekcije može biti skriven i drugih bolesti genitalnog ili mokraćnog sustava koji zahtijevaju domaće i domaće kombinirani tretman s anti-gljivičnih lijekova i antibiotika.

Video: Kandidijaza u muškaraca i zhenschin.Prichiny.Simptomy.Foto.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzroci kvasac infekcije u ženaUzroci kvasac infekcije u žena
Uzroci kvasac infekcije u ženaUzroci kvasac infekcije u žena
Što je kos?Što je kos?
Kako da biste dobili osloboditi od kvasac infekcije zauvijek?Kako da biste dobili osloboditi od kvasac infekcije zauvijek?
Liječenje drozd trudnoći - 1 pojamLiječenje drozd trudnoći - 1 pojam
Kako se postupa s kvasac infekcije u novorođenčadi?Kako se postupa s kvasac infekcije u novorođenčadi?
Kandidijaza u žena - SimptomiKandidijaza u žena - Simptomi
Dijeta za kosDijeta za kos
Vulvovaginalna kandidijazaVulvovaginalna kandidijaza
Drozd u trudnoćiDrozd u trudnoći
» » » Simptomi gljivične infekcije kod žena