LadyVu.com

Vrh ukras u novoj 2013. godini

Najbolji nakit Novo 2013CNovogodišnji Creed je crna voda zmija i zmija, s druge strane - simbol mudrosti, plodnosti i besmrtnosti. Stoga, dizajneri ne isključuje mogućnost korištenja u nakit je puzanje životinju. Zmija tanka, lukav i graciozan u svojim pokretima, tako da postoji razlog da skine primjer.

Pribor kamenjem

Ove godine će biti zanimljivi dodaci sa sljedećim dragulja:

  • jaspisa
  • smaragd;
  • rubin;
  • safir;
  • prazeolit ​​(zeleno ljubičasta);
  • zavojnica.

jaspis

Jasper simbolizira ljudski život, poniznost i hrabrost. Ovaj kamen je puno zanimljivih priča. U davna vremena, to je bio priključen na odusa grane u znak pozdrava poslanicima koji su poslani iz bilo porucheniem- i to je bio nošen kao amajlija protiv bolesti. Dakle, dame, kupiti si prsten ili naušnice od jaspisa kamena i osjetiti važnost ovog nakita.

Nakit izrađen od jaspisa

safir

To se zove „kamena s čarobnim moćima.” Sapphire odgovara fer seks u bilo kojoj dobi. Osjetljivo Celadon samo istaknuti svoju individualnost.

Ukrasi od smaragda

smaragd

Emerald je samo jedan kamen sa zelenom bojom, koja čuva boju pod umjetnim svjetlom. On simbolizira čistoću i vjernost. Nažalost, nije za svakoga. Ako ste preko 30, onda samo kamen će dati svoje dobi. Najprikladnije za dar i da će značiti želju za uspjehom.Nakit od rubina

rubin

Ruby u antičko doba smatra ljekovitim kamen, vraćaju vitalnost. Dakle, ako u staroj godini ste naporno radili i bili su jako umorni, ovaj ukras je za vas.

nakit safir

Prazeolit

Ne nalazi u prirodi, ali je proizveden fuzijom nekoliko vrsta kvarca i ametist temperaturu na 500C °. Pa to će izgledati u zlato.

Nakit od prasiolite

namotaj

No, za takav kamen kao zavojnica treba tretirati s posebnom pažnjom. Inače njegovo ime - serpentina. Premaz od kamena ima zelenkasto-žute ili tamno zelene boje koja je slična zmijskom kožom. Ove sezone, najrelevantniji.

Nakit od zavojnica

boja

dominira purpurna boja, plava i sve nijanse zelena. Svaka boja ima svoje značenje, trebate pažljivo gledati na ono što vam je najbliži. Ljubičasta odijelo izvanredne i hrabri djevojke, plava - za miran i sentimentalan, i zelena - za one koji traže odobrenje za život.

Popularno nakit u 2013. godini

Nakit je potrebno:

  • tanki zlatni lanac ili nasuprot masivnim ogrlicu s velikim privjeska;
  • Pearl ogrlica;
  • ogrlica privjesak s prvim slovom svoje ime;
  • dijamantna ogrlica.

Popularno nakit u 2013. godiniPopularno nakit u 2013. godiniPopularno nakit u 2013. godini

Popularno nakit u 2013. godiniPopularno nakit u 2013. godiniPopularno nakit u 2013. godini

Nema ništa bolje od originalnog poklon! Ogrlica sa privjeskom od prvih slova imena ili tankim zlatnim lancem dovest će njihovi vlasnici nisu samo dobro raspoloženje, ali i dugo sjećanje na čovjeka koji ih je dao.

Pearl ogrlica je pogodan za sve! Nakon Pearl podrazumijeva ljubav i poštovanje i daje njegov vlasnik ženstveno i šarmantno.

Dame, zapamtite da odaberete ukras u stilu zmija, riskirate da se slična drugoj, što je posebno neprihvatljivo za žene, pa vas molimo da pažljivo odabrati pribor i pokupiti ih za večer uz. I zapamtite, godinu dana vode zmije ne nose jeftinu nakit, jer zmija ne tolerira loš okus.

Video: Božić dekor Božić dekor ideje ukrašavanja i dom dekor za Božić i Novu godinu

Video: Najbolji salate i rezanja u 2014 za Novu godinu!

Video: Kako Ukrasite prozorsku Nova Godina Božić Decor Ideje Dekor ideje

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prsten s kamenomPrsten s kamenom
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Modni nakit 2013Modni nakit 2013
Zašto san udav?Zašto san udav?
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Nakit sa topazNakit sa topaz
Naušnice sa zadaNaušnice sa zada
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Zmija čovjekZmija čovjek
Ametist - magična svojstva, zanimaAmetist - magična svojstva, zanima
» » » Vrh ukras u novoj 2013. godini