LadyVu.com

Nakit naušnice. Vrste, oblik i stil

Naušnice je moderan komad nakita za mnoga stoljeća. Naušnice su nosili da se izraze, kao i slijediti nacionalnu tradiciju u mnogim zemljama svijeta. Prilagođeni uši probušene djeca seže daleko stoljeća, au nekim zemljama čak i dečki i dalje nositi naušnice tijekom svog života.

Naušnice su postali najvažniji dio nakita i mogu imati značajan utjecaj na vaš izgled i atraktivnost. Postoje dvije glavne vrste naušnice su oni koji su proboli uške i isječke. Obje vrste su česte u mnogim oblicima i stilovima te su dizajnirani za razne prigode i događanja.

Vrste Nakit naušniceStud naušnice, također poznat kao klinac. Oni su nosili na ušna školjka i pijan na stražnjoj strani ukras. Karanfili su i muškarci i žene. Muškarci obično ih nose samo u jednom uhu, to je nastavak srednjovjekovne tradicije, kada su mladi ljudi iz kraljevske obitelji nosili zlatne ili biser studs kao simbol kraljevske moći.

Karanfili dolaze u raznim oblicima, i okrugle i u obliku zvijezde, boja ili trokut. Oni su izrađeni od plemenitih metala, kao što su srebro, zlato i platina, okovan klincima s dragim i poludragim kamenjem i šljunkom. Ovo je najbolja vrsta naušnice za svakodnevnu garderobu.

Naušnica s engleskim bravu. Vrlo popularan i elegantan izgled dvorca. Montiran na strani zasuna i sjedi udobno. Kao i klinčića za svakodnevnu garderobu.

Naušnice s francuskom bravu. Učvršćivanje je sličan isječak, ali je prošao kroz ušne resice. Nije vrlo povoljno oblik dvorca za male naušnice, kao i čestim nosi brdo može letjeti. Često se koristi za velike masivne naušnice, koje imaju svoju težinu.

Prsteni, poznat kao Kongu. To je vrlo moderan stil naušnice za mlade djevojke. Kongo ima kružni ili polukružni oblik. Tanke uložaka za naušnice izrađene od srebra ili zlata žice, koja probija uho i on se ne mijenja poseban prozorčić. Za dodavanje Elegance naušnice žica konopcu razapetom boje perle i dragulja.

Također prstenovi od šuplje metalne cijevi, da bi ih više prostran i jaka. Polukružnog naušnice su u obliku polumjeseca, i pričvršćeni su na režnja kao stud naušnice. Ove naušnice mogu biti ukrašen mnogim dragim kamenjem, a oni su jednostavno pokupiti svoj stil i ormar.

Privjesak naušnice. To je najviše svestran i moderan stil naušnice. Oni objesiti i objesiti kao luster, kada je vlasnik okreće glavu, koji dodaje puno šarma i glamura ovom stilu naušnice. Privjesci nosili uglavnom za posebne prigode i formalne događaje.

Ove naušnice dolaze u raznim oblicima i dužinama, u rasponu od malih naušnica, završava duga, visi do ramena lustera. Neke vrste mogu se dalje priključen na uho posebne petlje poput vijaka ili imaju dug, zakrivljen kuku koja se nalazi na sigurnom u ušnu resicu.

Tradicionalna suspenzije imaju zakrivljena zdjela oblik i izgledaju vrlo dobro s klasičnim zapadnim indijskim tradicionalnim haljinama i odjeće.

No, bez obzira na vrstu nakita naušnice odabrali, oni će uvijek biti dio vašeg stila, a glavni trend mode.

Video: Kako odabrati nakit / Kako nositi nakit

Video: vrste vrećica. Kako pronaći pravu dodatnu opremu na sliku [Akademije mode i stila Anna Arsenieva]

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Naušnice - modni trendovi 2016Naušnice - modni trendovi 2016
Dijamantne naušniceDijamantne naušnice
Moda naušnice - nakit 2014Moda naušnice - nakit 2014
Klimanje naušniceKlimanje naušnice
Naušnice-lopte na obje straneNaušnice-lopte na obje strane
Zlatne naušnice prstenoviZlatne naušnice prstenovi
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Zlatne naušnice s žadaZlatne naušnice s žada
Zlatne naušnice bez kamenjaZlatne naušnice bez kamenja
» » » Nakit naušnice. Vrste, oblik i stil