LadyVu.com

Biografija Tom Cruise

Biografija Tom Cruise

Idol milijunima i priznaje seks simbol u svojoj '53 komadina Tom Cruise ne prestaje molimo ljubitelje njegove glumačke vještine i izvanredne karizme. Glumac i dalje jedan od najtraženijih i dobro plaćeni i filmova sa njegovog sudjelovanja osuđeno na uspjeh.

Biografija Tom Cruise - djetinjstvo i mladost

Jedini dječak u prosječnoj obitelji glumica i inženjera rođenog u gradu Syracuse 3. srpnja 1962. godine u blizini New Yorka. Bilo je četvero djece u obitelji budućih zvijezda: Tom i njegova sestra. Glumac iz djetinjstva razvila daleko od klasičnih scenarija. Zbog nestabilne financijske situacije i nedostatka radnih roditelja često morao mijenjati mjesto boravka, a Tom i njegova sestra školama. Kao tinejdžer, starosti od kompleksa jaka zbog krivulja niskog rasta i zubi. Osim toga dječakov život ugroženo naslijedio od majke disleksije bolesti - dječak jednostavno ne pravi razliku između slova i nisu razumjeli značenje čitanja. Dakle, Tom je imao problema s vršnjacima i učenja. Međutim, prvi neuspjeh nije slomio duh mladog čovjeka, već naprotiv napravio je više uporni i svrhovito. U dobi od 18, mladi talent odlazi u New York kako osvojiti vrhove filma, od ove točke u biografiji glumca Tom Cruise započinje novu stranicu.

Biografija Tom Cruise - Prvi uspjesiNjegova prva uloga Tom igrao u filmu pod nazivom „beskrajnu ljubav.” Ova slika je bio početak njegove zvjezdane karijere. Odmah je uslijedila drugim prijedlozima, uključujući i dio u filmu „opasan posao” Tom je napravio poznati.

Stvarni uspjeh i slava došla glumac nakon snimanja takvih bestselera kao „nemoguća misija”, „Jerry Maguire”, „Čovjek i Rain”, „Born na Četvrtog srpnja” i drugih remek-djela svjetske kinematografije.

Biografija Tom Cruise - volim život

Unatoč nevjerojatnim naknade, svjetsku slavu i brojne nagrade, sretna jaka obitelj Tom Cruise ne može biti uspostavljena. Glumac je u braku tri puta. Njegova prva supruga bila Mimmi Rogers. S tom djevojkom Tom legalizirana odnosa 1987. godine, ali je brak završio razvodom tri godine kasnije. Odmah nakon rastanka s Mimmi, Tom je počeo vezu s Nicole Kidman. Dugo nije oklijevao, s tom ženom, on je otišao do oltara. Zajedno su donijeli djevojka posvojenja djece, Isabellu i Connor dječaka. Međutim, da bi obitelj zvjezdane supružnici nisu uspjeli, glasine uzrok razdvajanja bila je nova ljubav interes Toma. Njegov ljubavnik postao Penelope Cruz, odnosi s kojom je zadržala na tri godine, ali na redovnoj pečatom u putovnici nije usudio.

Treći supruga glumca bila je lijepa Katie Holmes. Par je odlučio ozakoniti vezu šest mjeseci nakon rođenja njihove kćeri Suri. Međutim, i ovaj put je Tom bio u mogućnosti držati obitelj na okupu. Glasina Katy nije mogao pomiriti s religijom i žena Ona je zatražila razvod. Podsjetimo, Tome, ne šalim, strastveni o Scijentološke, na što mu je prva supruga pridružiti Mimmi.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv

Danas, paparazzi i novinari i dalje pozorno pratiti biografiju i osobnog života Toma Cruisea, pa čim je pravo neženja odluči reći zbogom svojoj momačkoj status, sigurno ga znati.

Tom Cruise je idol milijunimaTom Cruise sa svojom prvom suprugom MimmiTom Cruise sa svojom bivšom suprugom Nicole Kidman
Tom Cruise i Nicole Kidman je posvojena djeca sKatie Holmes i Cruise Toms svojoj kćeri SuriTom Cruise i kći Suri

video: "Tom Cruise | Tom Cruise BIO [27 Starway]"

Video: Kako mi je poznato. Tom Cruise / Tom Cruise

Video: Glumac Tom Cruise vs Tom Cruise "Fotografije - Biografija" "Fotografija - Biografija"

Video: Tom Cruise pjeva jako dobro :)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zlaTom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zla
Biografija Jean RenoBiografija Jean Reno
Koliko godina je Tom Cruise?Koliko godina je Tom Cruise?
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je udario djevojčicu iz svog životaTom Cruise je udario djevojčicu iz svog života
Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Frank intervju Diana Cox prve ljubavi Tom CruiseFrank intervju Diana Cox prve ljubavi Tom Cruise
Tom Cruise ženaTom Cruise žena
Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”
» » » Biografija Tom Cruise