LadyVu.com

Tom Cruise žena

Tom Cruise žena

Bilo je mnogo žena u Hollywoodu zgodan Tom Cruise, možda čak i danas sam glumac ne može reći točan broj. Od samog početka svoje zvjezdane karijere mediji svaki sada i onda pun naslova o novom romanu Toma Cruisea. Što mogu reći o kratkotrajnoj odnosa i povremeni odnosa glumca ako Cruz samo su službeno u braku tri puta! I moram reći, svaki put zgodan Tom ponovno osigurao njihov odnos na zakonodavnoj razini, javnost vjeruje Star Alliance snažna i trajati cijeli život. No, Hollywood mačo raspršio tih uvjerenja, ponovno pronalaženje sebe još strast.

Naziv supruga Toma Cruisea?

Tom Cruise je jedan od najvažnijih ljubavnim muškaraca u Hollywoodu. Pa čak i kada je u braku glumac, govoriti o svom osobnom životu nije se zaustavio. Nakon Cruz nikada nije skriveno ni strast i početak njihove veze, nema svađe i svađe u obitelji. No, vratimo se na pitanje supruga Tom Cruise i razgovora, koji je izabran jedan od poznatog ženskaroša?Prva supruga Toma Cruisea. Po prvi put se glumac oženio 1987. godine. Njegov izbor bio je američka glumica i filmska producentica Mimi Rogers. Par je živio gotovo četiri godine zajedno. Za to vrijeme, njegova obitelj je prošla kroz uspone i padove. Bilo je puno tračeva i glasina o par zvijezda. Bilo je zavist, ogovaranje i intrigira Cruiseova strana doveli do razvoda 1990. godine. Međutim, Tom i Mimi su još uvijek dobri prijatelji i zadržati takav odnos do danas.

Vjenčanje Tom Cruise i Mimi RogersTom Cruise i Mimi Rogers na dnu rođenja glumčeveTom Cruise i Mimi Rogers na premijeri filma Boja novca

Druga supruga Toma Cruisea. Nakon prvog supruga Tom Cruise iznenađenje za svoje najmilije u braku Australac. Unatoč činjenici da je Nicole Kidman na vrijeme za dugo vremena živio i radio u SAD-u, par je vrlo često kod kuće glumica. roman Tom Cruise i Nicole Kidman To je počelo gotovo odmah nakon razvoda glumac. Star brzo konsolidirati njihov odnos marke u njihovim putovnicama. Možda možemo to zvati brak Cruz i najtrajnija. Obitelj Nicole i Tom je trajao skoro dvanaest godina. Glumci zajedno doživjeli mnoge neuspjehe, ali još uvijek drže zajedno. Najveći problem u obitelji nisu imali djece. I Nicole i Tom su se odlučili na usvajanje. Međutim, niti usvojena kćerka donijela sina ili kasnije i nisu u stanju uspostaviti odnose između supružnika. I u 2001, Tom ostavio Kidman.

Tom Cruise i Nicole Kidman u Los Angelesu 1998. godineTom Cruise i Nicole Kidman na Oscar isporuke u 1991. godini

Posljednja supruga Toma Cruisea. Nakon drugog razvoda Cruz pet godina ostala u statusu neženja. Treba napomenuti da je glumac nije doživio ovo vrijeme sama. S vremena na vrijeme pojavljuje na crvenom tepihu s novom djevojkom, Cruz je mnogo razloga za nove tračeve. Međutim, u 2006, Tom Cruise oženio po treći put. Ova odluka je vrlo bolno utjecaj na Nicole Kidman, Cruisea drugom ženom. Ispada da je glumica već duže vrijeme volio zgodnog Tom i pao u ozbiljan depresija nakon razvoda. Posljednja supruga Toma Cruisea je američka glumica Katie Holmes. Unatoč razlici u dobi od šesnaest godina, kći Suri rođen je u zvjezdane obitelji. Čini se da ništa ne može spriječiti Srećom glumce. Neočekivano, međutim, nakon šest godina braka, Tom Cruise supruga Katie zatražila razvod. Glumci otopljeni vrlo brzo, u manje od dva mjeseca. Pravi razlog prekida odnosa, a Tom Holmes mogao samo nagađati. Mediji su mogli naučiti godinu dana kasnije o tome kad Cruz nagađanja sam potvrdio. Nije tajna da je glumac bio netradicionalnih religija. On je usko povezan svoj život s scijentologije.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv
  • Jamie Foxx mijenja Katie Holmes

Usput, na tom uvjerenju Tom Cruise se pridružiti svoju prvu ženu. Ispada holivudski mačo muškarac napravio Religija dio ne samo njegovog života. Prema Kathy, on je vrlo zamoran i ponekad fanatično pokušavao ga uključiti u svoju kćer. Jednostavno rečeno, glumica nije mogla podnijeti toliko pritisak. Usput, ovo je također pod utjecajem odluke Holmes nakon razvoda lišiti Cruz sposobnost da komunicira sa svojom kćeri.

Vjenčanje Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes i kći Suri u MelbourneuTom Cruise i Katie Homes na odmoru u Miami Beach

Video: Zgodan je Tom Cruise!

Video: Tom Cruise kći - 2016 [Suri Cruise]

Video: Tom Cruise život: li sve | Supruga Katie Holmes | Kći Suri Cruise

Video: Katie Holmes, supruga Toma Cruisea.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tom Cruise će uskoro postati djedTom Cruise će uskoro postati djed
Tom Cruise odlučio se na plastiku, unatoč obećanjima da ne idu pod nož?Tom Cruise odlučio se na plastiku, unatoč obećanjima da ne idu pod nož?
Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Frank intervju Diana Cox prve ljubavi Tom CruiseFrank intervju Diana Cox prve ljubavi Tom Cruise
Tom Cruise i Nicole KidmanTom Cruise i Nicole Kidman
Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”
Bivša supruga Toma CruiseaBivša supruga Toma Cruisea