LadyVu.com

Tom Cruise Mama je nestala većina misteriozno!

Tom Cruise i majka

Novinari su zabrinuti. Majka poznatog holivudskog glumca Tom Cruise nije se pojavio u javnosti u posljednjih pet mjeseci! Moguće je da je oteta zbog otkupnine ili ucjene.

RadarOnline prenosi da je Marija Lee Južna posljednji je viđen 5. travnja. Na ovaj dan bio svečani uskrsni brunch u Los Angelesu, u srcu scijentologije.Valja napomenuti da je tijekom posljednjih nekoliko godina Tom Cruise je majka živjela s njim u njegovom domu na Beverly Hillsu. Međutim, u studenom 2014. godine, preselila u kuću u Belmont Village, Houston. Do danas, gdje joj ostati tajna.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv

Scijentološke crkve strogo kažnjava otpadnike

Predloženo je da se otmica od 78-godišnjeg dama je napravljen kako bi mogli utjecati na zvijezdu „nemoguća misija”. Najvjerojatnije, u njezinom nestanku uključeni Scijentološke crkve, koja je Tom posjeti od 1990. Prema nekim insider, koji je govorio s novinarom iz Star tabloida, vrh sekte nedavno jako nezadovoljni s Tomom Cruiseom. Nije čak će vam omogućiti da provedete vrijeme sa svojom kćeri Suri i njegove bivše supruge Katie Holmes.

Razlog za takvo zlostavljanje je jednostavan: Tom Cruise se smatra jednim od najpoznatijih medijskih osoba, koja je dio Scientology sekte. A činjenica da nije mogao izvući svoju majku u Scijentološke smatra velika sramota. Glasina je da je glumac želi napustiti redove sljedbenika L. Ron Hubbard. Možda je to razlog za nestanak njegove majke?

Tom Cruise, Katie Holmes i SuriTom Cruise sa svojom majkomTom Cruise i njegova mama

Video: Sarah Gio. kupina zima

Video: Kako se čovjek pojavio na Zemlji?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koliko godina je Tom Cruise?Koliko godina je Tom Cruise?
Tom Cruise odlučio se na plastiku, unatoč obećanjima da ne idu pod nož?Tom Cruise odlučio se na plastiku, unatoč obećanjima da ne idu pod nož?
Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je udario djevojčicu iz svog životaTom Cruise je udario djevojčicu iz svog života
Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!Tom Cruise je spreman da ide pod kirurg je nožem!
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”Tom Cruise mogao umro na brodu space shuttle „Columbia”
Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protivNicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv
Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za strancaKatie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
» » » Tom Cruise Mama je nestala većina misteriozno!