LadyVu.com

Bivša supruga Toma Cruisea

bivša supruga Toma Cruisea

Poznato je da su obveznice braka, Tom je povezani tri puta, ali kao takva jaka i sretna obitelj to ne može biti uspostavljena. Nakon razvoda od njegova treća supruga Katie Holmes glumac je u žurbi da promijeni svoj status neženja, a nastavlja se iznenaditi javnost sa svojim ljubavne veze.

Naravno, može se raspravljati dugo o tvrdoglavom temperament i promjenjiv, ali treba napomenuti da je okus glumca besprijekoran i suputnik je odabrao stvarno pametne žene. Riječ je o njima, o ženama koje su bile u stanju osvojiti srca i nataknutim holivudski seks simbol - Tom Cruise, danas ćemo razgovarati.

Prvi bivša supruga Toma CruiseaAmerička glumica Mimmi Rogers - prvi izabrao jednog od naših mačo. Skroman, tim normama, svadbena svečanost održana je 1987. godine, među pozvanim gostima su navedeni samo najbliže prijatelje i rodbinu. Mimmi bio stariji od Tom 7 godina, a, prema glasinama, on je imao veliki utjecaj na njega. No, jedan ili drugi način, u braku 4 godine, par je prekinuo. Usput, moja, nije zadnji ulogu u životu glumca, ova žena je još uvijek igrao. Da će mu se pridružiti na scijentologiju - religije, koja je glumac je istina sve do danas.

Druga bivša supruga Toma Cruisea

Razvod sa Mimmi nije postao glumac razlog za depresiju. Iste godine, Tom Cruise dobiva upoznati s drugom sada bivšom ženom - Australian Nicole Kidman. Njihova veza je strastvena i dugo nakon vjenčanja par živio zajedno već deset godina. Tom i Nicole okupio posvojenu djecu - Connor, dječaka i djevojčicu Isabellu. No, ni ta činjenica, kao ni nekadašnja strastvena ljubav nije mogla zadržati obitelj na okupu i, fasciniran novim kolegom na setu, Tom odluči da podnese zahtjev za razvod. Također postoji mišljenje da je razlog za rastanak par zvijezda postala uspješna karijera i stalni radni odnos Nicole. Uostalom, kada je njihova romansa započela je ime bivšeg supruga Toma Cruisea - Australski Nicole Kidman je malo poznata, ali danas je popularan i prepoznatljiv glumica, zbog svojih brojnih uloga i nagrada.

Treći bivša supruga Toma Cruisea

Ime trećeg bivšeg supruga Toma Cruisea - Katie Holmes. Sam glumac poziva ovu ženu glavni u svom životu, jer je ona mu je dala svoju kćer Suri. Par se oženio 2006. godine, u vrijeme kada je njihovo dijete bilo pola godine. Čini se da je u to vrijeme to je bio najbolji način će se razviti: mila ženu i kćer, ali evo prepreka glumac.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv

žive zajedno u šest godina Katie podnio zahtjev za razvod, navodeći nepomirljive razlike svoju odluku o religiji glumac.

Mimmi Rogers prva supruga Toma CruiseaTom Cruise i Mimmi Rogers prvi koraci do slaveTom Cruise i njegova druga žena, australski Nicole Kidman
Tom Cruise i Nicole Kidman u svojoj mladostiTom Cruise i Nicole Kidman poznanstvo sa princeze DianeVjenčanje Tom Cruise i Katie Holmes
Tom Cruise i Katie Holmes nije skrivao svoje osjećajeTom Cruise i Katie Holmes sa Suri kćer u PittsburghuTom Cruise sa svojom ex-supruga i majka kćeri Suri

Video: Let Them Talk 2015. "Videodnevnik bivša supruga Hrushevskoho"

Video: Vijesti: Tom Cruise će se udati po četvrti put

Video: Izrada Rat svjetova 2005. Projektiranje stativi i stranaca

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tom Cruise će uskoro postati djedTom Cruise će uskoro postati djed
Tom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zlaTom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zla
Osobni život hurdy volumenOsobni život hurdy volumen
Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes
Obitelj Tom Hanks prolazi kroz tragedije: izgubio mlađeg sina oskarovac glumac!Obitelj Tom Hanks prolazi kroz tragedije: izgubio mlađeg sina oskarovac glumac!
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Tom Cruise i Nicole KidmanTom Cruise i Nicole Kidman
Tom Cruise ženaTom Cruise žena
Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za strancaKatie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
» » » Bivša supruga Toma Cruisea