LadyVu.com

Tom Cruise i Katie Holmes

Tom Cruise i Katie Holmes

Poznato je da je popularni glumci Tom Cruise i Katie Holmes se razveli 2012. godine. No, što je uzrokovalo razdvajanje poznatog para, koji je postavio primjer mnogima zvijezda braka? Za milijune obožavatelja i unutarnjeg kruga par njihovu odluku nije bilo jasno i šokiran. Za dugo vremena paparazzi pokušava shvatiti uzrok ovog visokog rastanka i na kraju ga je stvorio. Za početak, želio bih podsjetiti kako su svi počeli i razvila prije javnost saznala vijest da je Tom Cruise razveli Katie Holmes.

Kako je sve počelo?

Hollywoodski glumci kao par se prvi put pojavio u javnosti u 2005. Onda su došli zajedno na Oprah Winfrey show. Tom Cruise samo blistao od sreće, ponosni na svoj odnos i govorio o tome kako je u ljubavi sa svojom djevojkom Katie Holmes. Samo godinu dana nakon što je para se rodila kći. Vjenčanje Tom Cruise i Katie Holmes je samo sedam mjeseci nakon rođenja prvog djeteta. Cijeli vjenčanje trošak Cruise dva i pol milijuna dolara. Banket je održan u otmjenom restoranu, ali samu proslavu braka - u dvorcu u blizini Rima. Svečanosti su jako puno očekuje, ali takve mjere na njemu nije bilo toliko gostiju. Među bliskim prijateljima na vjenčanju prisustvovali samo 150 ljudi. No, glavna stvar nije to. Tom i Katie su konačno počeli sretna obitelj.glumci su zaključili ugovor brak, koji propisuje uvjete za oca Katie. Važno je napomenuti da je poznato odvjetnik, tako slavna bio siguran da je njezin otac ne bi škodilo. Prema ugovoru, u slučaju razvoda, Katie je suglasan da šute o razlozima za razvod i ne daje nikakve medije još. Tom Cruise je, pak, morali napisati ček za određenu količinu svoje supruge. Osim toga, glumac je pokazao svoju ljubav i brigu za svoju kćer i stavila osobni račun od dvadeset milijuna dolara.

5 godina nakon vjenčanja glasine počele kružiti o predstojećim razvoda parova. Malo kasnije, informaciju potvrdio. Sada, ljubitelji slavne osobe su zabrinuti pitanje o tome, iz bilo kojeg razloga, uzoran par Hollywooda više nije zajedno.

Tom Cruise i Katie Holmes - razlog za razvod

Budući da pod uvjetima ugovora o braku Katie Holmes ne može govoriti na press o svom odnosu s Cruiseom, glumac je odlučio odgovoriti na dugo tinjajuće pitanje zašto se razveli Tom Cruise i Katie Holmes. Prema njegovim riječima, inicijator prekida bila je bivša supruga. Ona ga je ostavila zbog njegovog članstva vjerski pokret - scijentologije.

Poznato je da Cruz doveo svoju kćer Suri na načelima vjere, koja nije odobrena od Cathy. Od samog početka, Holmes pokušao pristojno prenijeti svojim suprugom, ne trebate uključiti u ovoj svojoj kćeri, ali Cruz bio odlučan. Čak je planirao organizirati Suri u specijaliziranoj školi s napredne studije Scijentološke.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv

Bila je to posljednja slamka, nakon čega je Katie zatražila razvod. Kći Toma Cruisea i Katie Holmes nakon rastave ostao s majkom, jer je glumica tuži za pravo na starateljstvo nad njom. Tom također ima redovite posjete Suri. Krstarenje za većinu je to bio velik udarac. On ne vidi apsolutno nikakav razlog za to zaštititi djevojčicu od njega i njegove vjere. Katie Holmes i Tom Cruise nakon razvoda ne govori, a na sva pitanja o njihovim kćerima odlučiti samo odvjetnici.

Tom Cruise i Katie Holmes na košarkaškoj utakmiciTom Cruise poljubac Katie Holmes na svjetovni strankeTom Cruise i Katie Holmes na crvenom tepihu
Trudna Katie HolmesVjenčanje Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes i njezine kćeri vjenčanje
Katie Holmes u šetnju s kćeriTom Cruise, Katie Holmes i njihova kćerka SuriTom Cruise šetnje s kćeri Suri

Video: Tom Cruise je izgubio sedam od scijentologije?

Video: Tom Cruise i Katie Holmes

Video: Obitelj Mission Impossible: Tom Cruise razveli

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zlaTom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zla
Katie Holmes šišanjeKatie Holmes šišanje
Jamie Foxx mijenja Katie HolmesJamie Foxx mijenja Katie Holmes
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je udario djevojčicu iz svog životaTom Cruise je udario djevojčicu iz svog života
Djevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie HolmesDjevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie Holmes
Katie Holmes je bilo hladno u središtu Los AngelesKatie Holmes je bilo hladno u središtu Los Angeles
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Tom Cruise ženaTom Cruise žena
Katie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjajKatie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjaj
» » » Tom Cruise i Katie Holmes