LadyVu.com

Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca

Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca

Baš nedavno je tisak izvijestio da je jedan od „tajna” para slavnih - Katie Holmes i Jamie Foxx - više nisu zajedno. Razlog za odvajanje postala ljubomorna bivša supruga Toma Cruisea. Ova vijest je vrlo uzrujana navijači oba umjetnika i bliskog kruga prijatelja. U novije vrijeme, ljubitelji izgledala sretno, a tu je čak i govoriti o skorom braku! Što se dogodilo? Pokušajmo ga razbiti.

Sjetite se da su novi slavne trajalo posljednje 3 godine, a pokušali su da ne objavljuju njihov odnos previše. Međutim, nedugo nakon sastanka u Kasa Moto restoranu u Torontu, gdje je Kathy se pojavio u filmovima, postalo je jasno - između njih vodio crnu mačku. Svjedoci vidjeli glumci svađu, a zatim napustio restoran zasebno u mračnoj raspoloženju. To se dogodilo prošlog tjedna, a više Holmes i Fox nije vidio zajedno.

vidi također
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv
  • Jamie Foxx mijenja Katie Holmes

I tu je izdaja?Prema insider glumice okoliša, koji je dao kratki intervju s «Star», sve kriv foto pucati, koja je počela od paparazza na zabavi u South Beach Hotel u Mayami.Dzheymi je vidio i snimio u društvu određenu plavuša. Držao ju je za ruku, i to je stav jasno aludira na zajedničkom interesu.

U ovom trenutku, Kathy je u Kanadi i saznala budalaštine ljubitelj novinama. Crna glumac nije htio zanemariti situaciju, pa čak i odletio u svoju voljenu u Torontu, pucanje na projektu «The Kennedys Nakon Camelot». Pokušao je smisliti adekvatan izgovor, kažu, ne držite plavu stranca za ruku, ali samo je odmahnula zbogom.

Ali Kathy ne vjeruje taj izgovor, kao što je već uzeti u obzir u detalje fotografije snimljene paparazza. Prizor svjedoče posjetitelje restorana čini se stati na kraj njihove veze.

Da li je ona će dati šansu svom osramoćeni ljubavnik? Možda bismo trebali zatvoriti oči neozbiljna zvijezda „Django Unchained”, barem zbog svoje kćeri Suri, koja je našla u njemu veliki prijatelj? On sam djevojčin otac, Tom Cruise je prestao svaki kontakt s njom prije oko tri godine.

Glumica nije samo promijenilaJamie drži za ruke sa strancemTko je ovaj plavuša
Katie Holmes i Jamie Foxx, SuriIzvrsna lit u MiamijuKatie Holmes prekinuo odnose sa svojim dečkom

Video: Jamie Foxx ne dogodi s Kєti Holmes | LOUNGENEWS

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zlaTom Cruise želi zadržati njezina kći obred očišćenja od zla
Jamie Foxx mijenja Katie HolmesJamie Foxx mijenja Katie Holmes
Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je udario djevojčicu iz svog životaTom Cruise je udario djevojčicu iz svog života
Djevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie HolmesDjevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie Holmes
Katie Holmes je bilo hladno u središtu Los AngelesKatie Holmes je bilo hladno u središtu Los Angeles
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Tom Cruise ženaTom Cruise žena
Katie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjajKatie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjaj
» » » Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca