LadyVu.com

Volumen kćer Cruise i Katie Holmes

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes

Jedan od najviše govorio o događajima iz 2012. godine bio je iznenadan, brz i skandalozno razvod holivudski par Tom Cruise i Katie Holmes. Međutim, po svemu sudeći, glasan razvod otišao samo na korist oba aktera. Tom i Katie nastavio glumiti u filmovima i uživati ​​slobodan život, što svakako ne može reći o njihovom kćeri Suri zajedno. Djevojka jasno stres doživjeli nakon razvoda svojih roditelja, a sada doživljava akutni nedostatak pažnje svoga oca. Treba napomenuti da je kći Toma Cruisea i Katie Holmes, sudeći po fotografijama u 2015, vrlo odrastao i postao pravi ljepota.

kćer SuriPoznato je da tijekom brakorazvodne parnice sud je imenovan na iznos alimentacije, Tom mora platiti sadržaj kćer Katie. iznos uplate je $ 400.000 po godini. Međutim, Katie Holmes će se ponovno prijaviti za krstarenje na sudu da se poveća iznos isplata za dijete. 36-godišnja glumica odlučila je da dijete raste, a uz to je potrebno povećati zahtjeve. Sada je iznos koji je odobren prije tri godine, nije relevantno.

U međuvremenu, kći Toma Cruisea i Katie Holmes Suri raste ljepše. Paparazzi, i mnoge druge poznate osobe tvrde da je pravi ljepota. 9-godišnja djevojčica je sada postaje izražajne crte lica. Nedavno Suri šetnju u parku s majkom Katie Holmes. Djevojka klizalište, vrtuljak i samo šetnja parkom uz zvjezdane mama. Dijete Tom Cruise i Katie Holmes zbog njegove skandalozne roditelja stekao ogromnu popularnost. U jednom trenutku Suri čak je postao najviše fotografirana dijete poznate osobe.

vidi također
  • Katie Holmes je ljubomorna Jamie Foxx za stranca
  • Dwayne Johnson je postao najviši plaćeni glumac u 2016
  • Nicole Kidman želi bebu od surogat majke, a njezin ispovjednik protiv

Katie Holmes i Tom Cruise sigurno ponosni na činjenicu da su pametne, lijepe i talentirane kćeri. Nadajmo se da će Katie Holmes omogućiti njezina kći razgovarati sa svojim ocem, jer je bio kao drag njoj kao osobi i majke.

Suri Cruise i Katie HolmesSuri Cruise šetnjeSuri Cruise u rukama Tom Cruise
Suri Cruise jahanje skuterSuri Cruise je u plesnom studiju
Suri Cruise ide u školuSuri na gimnastičkih natjecanjaSuri uz piće ide na autu

Video: 8 zvijezde, koji su bili u braku svojim obožavateljima

Video: Broj brak raspao u prah

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Katie Holmes šišanjeKatie Holmes šišanje
Jamie Foxx mijenja Katie HolmesJamie Foxx mijenja Katie Holmes
Tom Cruise i Katie HolmesTom Cruise i Katie Holmes
Katie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg suprugaKatie Holmes želi tužiti preko alimentaciju od bivšeg supruga
Tom Cruise je udario djevojčicu iz svog životaTom Cruise je udario djevojčicu iz svog života
Djevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie HolmesDjevojka Jamie Foxx je potvrdio da je njegova romansa s Katie Holmes
Katie Holmes je bilo hladno u središtu Los AngelesKatie Holmes je bilo hladno u središtu Los Angeles
Katie Holmes i Jamie FoxxKatie Holmes i Jamie Foxx
Tom Cruise ženaTom Cruise žena
Katie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjajKatie Holmes upustio fanovima veliki photoshoot za sjaj
» » » Volumen kćer Cruise i Katie Holmes