LadyVu.com

Herpes tipa 1 i 2

Herpes tipa 1 i 2

Herpes - jedna od najčešćih vrsta virusa. S ovim problemom u svojim različitim manifestacijama naišao, vjerojatno svima. Najpopularniji su 1 i 2 vrste herpes. Oni isporučiti puno problema, ali možete oporaviti od njih dovoljno brzo. Glavna stvar - vrijeme da poduzme akciju.

Razlozi i simptomi herpesa tipa 1 i 2

Herpes virusi mogu mirno živjeti u svakom organizmu, a istovremeno ne očituje. Ali čim stvoriti dobru atmosferu, virus odmah aktivira.Početi aktivno razvijati herpes virusa tipa 1 i 2 su u sljedećim slučajevima:

  1. Razlog broj jedan - oslabljen imunološki sustav i pojavila tom kontekstu hladnoće.
  2. Šteta od previše stroge dijete, stres i prekovremeni rad ponekad manifestira herpes.
  3. Neke djevojke herpes 1 ili tipa 2 se razvija za vrijeme menstruacije.
  4. Često, virus se počinje razvijati s hipotermije.

Prvi tip Gerpevirus Poznato je najbolji. To usneniËkim herpes i pogodi što se obično lice i obrazi s vremena na vrijeme nastaju u nos ili usta. Takozvani hladno na usnama često to postaje posljedica Pothlađenje i prenosi se kapljicama zračnim putem ili direktnim kontaktom. Očituje herpes virus tip 1 mala rane ili kvržice u skupinama koje mogu svrab i povrijediti, čime puno nelagode.

Drugi tip herpes - genitalija. spolno on prenosi. Za razliku od herpesa virus tipa 1, 2 prikazana je ne tako jasno. Tipično, virus se odmah preselio u narednih živčanih završetaka. Zbog toga se bolest obično manifestira snažno peckanje, otekline i bol, ponekad u pratnji slabost i groznica, i tradicionalni simptomi - Rane i čirevi - pojavljuju se vrlo rijetko.

Tretman herpes simpleks virusom tipa 1 i 2

pronaći prikladan antivirusni u ljekarnama nije Herpes simplex virus tip 1teže. sredstva za odabir najbolje prepustiti stručnjaku. Osim uzimanja lijekova za borbu protiv virusa, potrebno je da se uključe u jačanju imunološkog sustava:

  1. Revidirati dijetu.
  2. Razmislite o odricanju od loših navika.
  3. Pokušaj da se zaštite od stresa i prenapona.

Uz pravilan tretman herpes tipa 1 i 2 možete zaboraviti na povratak. Da bi se postigao taj efekt, potrebno je nastaviti liječenje, čak i nakon što simptomi nestanu. To će pomoći osigurati pozitivan rezultat.

Video: O Herpes

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Herpes tip 6Herpes tip 6
Herpes - uzrociHerpes - uzroci
Herpes virusnih infekcijaHerpes virusnih infekcija
Herpes na usneHerpes na usne
Herpes u dječjem grluHerpes u dječjem grlu
Herpes tipa 6 u djeceHerpes tipa 6 u djece
Herpes na usnama djetetaHerpes na usnama djeteta
Herpes simplexHerpes simplex
Herpes u trudnoći - da li čekati opasnostiHerpes u trudnoći - da li čekati opasnosti
Herpes tijelo - uzrociHerpes tijelo - uzroci
» » » Herpes tipa 1 i 2