LadyVu.com

Zumba fitness - Ples i hudey

Zumba fitness ples i hudey

smjer ples Zumba On je došao zahvaljujući sretnoj prilici - slavni trener i koreograf Alberto Perez zaboravio konvencionalnih glazbenih lekcija, pa stavite disk plesnih pjesama koje se nalaze u automobilu. Od aerobika pretvorio u disko. A ako vam se ne sviđa dosadna vježba - možete koristiti program obuke "ples i hudey" pomoću Zumba-Fitness!

Masnoće spaljivanja preko Zumbe-fitness

Zumba-fitness - to je odličan način za izgubiti težinu djevojke koji vole latinoameričke plesove. Ovaj trend spaja aerobik, sambu, salsu i druge plesove. Živa energija koja prevladava na Zumba klase, čini žene zaboravljaju da su poboljšanje svoje tijelo kroz fitness - oni samo plesati i improvizirati.

Dodatni bonusi od klasa Zumba - Sposobnost da se fino plesati i osjetiti ritam, skladan razvoj svih mišićnih skupina i zategnuti lik, ogromnu fleksibilnost, plastike i posjed nad svojim tijelom.Zbog Zumba - dinamičan trening, gori onoliko kalorija kao što neće biti u mogućnosti provesti u mnogim drugim vrstama fitnessa. Za puni sat sjednice Zumba ćete potrošiti 700 kalorija, dok aerobic, na primjer, od vas će izgorjeti oko 300-500.

Zumba vježba i pomaže u jačanju srčanog mišića, krvne žile i respiratorni sustav, pa se preporučuje osobama koje su zabranjene od teških energetskih opterećenja. Međutim, Zumba-fitness ima kontraindikacije, uključujući i bolesti zglobova i kostiju, neke bolesti srca, visokog krvnog tlaka, pogoršanje neuroloških bolesti.

Što trebate vježbati Zumba?Jedna sesija uključuje Zumba trening, proučavanje i prakticiranje novih plesne elemente i pričvršćivanje savladali. Zaokruživanje vježbe istezanja i vježbe opuštanja.

Zumba donijeti zadovoljstvo i korist, važno je pronaći pravi trener. Ako trener nije u stanju „svjetlo” i potaknuti vas sjednice ne idu za budućnost.

plesnih fitness odjeću po mogućnosti besplatno i povoljno. Vrlo često žene staviti na Zumba jednostavnim sweatpants i velika veličina majice. Ali bilo koja druga odjeća u kojoj ćete se osjećati ugodno.

Video: Zumba Fitness za početnike

Video: Zumba fitness u osmijeh! Hudey ples!

Video: Ples i hudey

Video: Zumba fitness trening puna video-Zumba Dance Vježba za Beginners- Zumba ples vježba h

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Što plesovi pomoći da izgubite težinu?Što plesovi pomoći da izgubite težinu?
Ples aerobikPles aerobik
Vrste fitnessaVrste fitnessa
Ples za mršavljenjePles za mršavljenje
Fitness program za mršavljenjeFitness program za mršavljenje
Ples fitnessPles fitness
Fitness program: što odabrati i kako izgubiti težinuFitness program: što odabrati i kako izgubiti težinu
Zumba fitnessZumba fitness
Plesni aerobik za mršavljenjePlesni aerobik za mršavljenje
Zumba: GlazbaZumba: Glazba
» » » Zumba fitness - Ples i hudey