LadyVu.com

Candide bebe

Candide bebe

Sluznice usne šupljine naseliti raznih mikroorganizama. Među njima su i gljiva Candida albicans, a ako njegovo stanovništvo počinje rasti nekontrolirano, usta novorođenčeta prijeti kandidijaza. To je prilično česta kod dojenčadi i predškolske dobi bolest se često naziva i soor.

Ako usta mrvice primijetite bijelu ploču u obliku točaka, mjesta ili plaka različitih veličina, a zatim sluznice su već zaražene i zahtijevaju hitno liječenje. Plaketa se obično pojavljuje se u gornjem nebu, unutrašnjost obraza ili na jeziku. U takvim situacijama, to može pomoći da se candida lijek za dojenčad u obliku otopine. Nemojte brkati naslage s mješavinom mlijeka, ili kos. Provjerite je dovoljno jednostavno: ako nakon uklanjanja plaka s pamuk obrisak je crvenilo, vrlo je vjerojatno da je to stvarno kandidijaza. Još jedan pokazatelj - bolne senzacije u usta tijekom hranjenja mrvicama. Klinac ponaša se, plakati, on ne želi da se majčino prsa i ne spava. Ponekad gljivične infekcije u pratnji groznica.

Uzroci kvasac infekcije u bebu

Ako je mama bila bolesna vaginalna kandidijaza ili više, tada dijete može zaraziti. Osim toga, uzrok drozd može biti prijevremenog porođaja, prisiljeni antibiotska terapija, rezanje zubi, izazivajući upalu zubnog mesa, kao i nedostatak higijene, kada je bebina usta infekcija ulazi kroz bradavicu, igračke, pa čak i majke bradavice. Potonji je, usput rečeno, vrlo je česta i smatra se da je glavni razlog. Ponekad kandidijaza izazivaju česte mučnine, povraćanja, jer je kiselost u ustima raste.Kandidijaza, koja se ne liječi već duže vrijeme, vrlo opasno, jer je sluznica usta ne može izdržati ozbiljniju infekciju koja utječe na tijelo djeteta.

Primjena candida

Kada drozd terapija u novorođenčadi su najučinkovitije lijekovi, koji imaju lokalni učinak. To je ta svojstva i imaju candida, koji pomaže lijek kvasac infekcije u novorođenčadi za nekoliko dana. Do sada, pedijatri nisu dogovorili koliko često se prijaviti candida za novorođenčad, tako da se konzultirati liječnika od povjerenja.

Upute, međutim, istaknuo da je rješenje ili kapi Candide bebe mogu se koristiti tri puta dnevno. Rješenje je navlažiti pamuk obrisak i nakon hranjenja ga obrišite usta mrvice. Na tampon kaplje dvije kapi -tna otopina. Kandidijaza se obično liječi sedam dana.

Primjena candida u dermatologiji

Kandidijaza utječe ne samo na oralnu sluznicu. Ako je dijete dijagnosticirano dermatitis, gljivična podrijetlo, atletsko stopalo, onikomikoze ili erythrasma chromophytosis, kandida bebe krema pomoći nositi s bolešću. To se koristi dva do tri puta tijekom dana. Prije nanošenja zahvaćeno područje treba oprati sapunom i vodom i osušite. Trljati mast Candida dojenčadi treba masirati lagano. Ako je koža udario u glavu mrvice, dlake bi trebao biti dobar za guranje, ili čak i odsječeni.

Dermatoze, za razliku od drozd u ustima, tretiraju duže. Često je potrebno 3-4 tjedna, a nakon tijekom liječenja potrebno je koristiti kremu za još dva tjedna, tako da se gljiva ne ostaje li šanse. U slučaju erythrasma i Pityriasis versicolor Candida kreme treba nanijeti oko tri tjedna.

Pojava iritacije na koži nakon nanošenja candida - fenomen vrlo rijedak. Ponekad dijete može pojaviti idiosinkrazija komponenti proizvoda. U tom slučaju, pedijatar će ga zamijeniti s drugim lijekom.

Video: Candid: korištenje djece i trudnica, nuspojave, jeftinije kolegama

Video: Gljivica Candida - uzrok raka.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kandidijaza u jeziku u dojenčadiKandidijaza u jeziku u dojenčadi
Stomatitisa kod djece - simptomiStomatitisa kod djece - simptomi
Candide bebeCandide bebe
Kako se postupa s kvasac infekcije u novorođenčadi?Kako se postupa s kvasac infekcije u novorođenčadi?
Kandidijaza u novorođenčadi i njegovim uzrocimaKandidijaza u novorođenčadi i njegovim uzrocima
Kandidijaza u žena - SimptomiKandidijaza u žena - Simptomi
Kandidijaza u djece - liječenjeKandidijaza u djece - liječenje
Stomatitis u dojenčadiStomatitis u dojenčadi
Kandidijaza kod djeceKandidijaza kod djece
Dijeta za kandidijazaDijeta za kandidijaza
» » » Candide bebe