LadyVu.com

Vitamini za bebe

Vitamini za bebe: Indikacije za upotrebuGledanje žena tijekom trudnoće, liječnici prate zdravlje djeteta. Ako je potrebno, dodijeljen njege, vitaminskih dodataka za bebe dobio sve što je potrebno. No, iz nekog razloga, čak i ako je majka u skladu s preporukama, postoji potreba za vitaminima za novorođenče? Dakle, želite li ih, ili pedijatara dati samo reosigurane? Većina mame znaju da hipervitaminoze može biti ništa manje opasna od nedostatka vitamina, a koji je u ovom slučaju istina?

Kao i uvijek, u sredini. Činjenica da je dijete, rođen je devet mjeseci kasnije, i nije imao nikakve abnormalnosti u razvoju i zdravstvenim problemima, ne trebaju dodatne vitamine, pod uvjetom da je dojena. Ali, u stvari, čak i ove opcije može se razlikovati: majka može biti malo mlijeka, ili je to za jednog ili drugog razloga ne može u potpunosti pružiti tijelu potrebne hranjive tvari mrvicama. Isto vrijedi i za smjese za umjetno hranjenje - većina njih su obogaćeni potrebne vitamine za bebe, ali ne uvijek dobro izmiješati apsorbira.

Često liječnici propisuju vitamine od prvih dana života i relativno zdrave djece. U pravilu, ovo se odnosi na vitamin D, koji se uzima kako bi se spriječilo rahitis, ali ne samo to. Ovaj vitamin je bitno za pravilan metabolizam, sinteza hormona, a od bebe kože.

Znanstvenici su dugo proučavali rahitisa, koji je prethodno bio smatran „gladan bolest” se pojavljuje u lošem i neuravnotežene prehrane. Nedavne studije nisu ohrabrujući: moderna urbana djeca su vrlo osjetljivi na razvoj rahitisa, a posebno onima koji žive u sjevernim krajevima. Problem je u tome da je za proizvodnju vitamina D dovoljno je presudno insolacija, a jesen i zima u većini regija u Rusiji ne razlikuju po prisutnosti sunca. Potpora u ovom slučaju dolaze vitamine za bebe od rahitisa, koji se može koristiti od prvih dana života.

Vitamin D ne imenuje u ljetnim mjesecima, kada beba dobiva dovoljno sunca.

Što Vitamini za bebe kapi postojiVjerojatno ne trebaju objasniti zašto djeca koristiti takav oblik vitamina. Dijete tiho proguta kap, a majka je vrlo pogodan da ih mjeriti s pipetom ili ugrađenom spremniku.

U svom sastavu vitamini su podijeljeni u mono- i višekomponentnih. Liječnici odaberite željeni sastav na temelju rezultata ankete djeteta. Mononuklearni vitamini A, D, E i C.

Vitamini za bebe od rahitisa imati u njihov sastav i vitamin D su podijeljeni u dva oblika:

  • Otopina ulje;
  • Na bazi vode.

Zato je vitamin D mast topiv vitamin, otopina ulje bolje apsorbira u tijelo. Međutim, to je najlakše predozirati uzimajući Međutim, rješenja na bazi vode za malu djecu su praktična i udobna.

Vitamini za bebe od rahitisa

Mnogi roditelji ne znaju razliku između vitamina D3 iz D? D3 - jedan oblik od pet postojećih oblika vitamina D, tako da je velika razlika u tome kako je naveden na naljepnici proizvođača, br.

Vitamini za bebe kapi može imati složenu strukturu - na primjer, vrlo je popularan među roditeljima droge Multitabs dijete. Taj kompleks sadrži vitamine A, D i C, odabran na optimalne doze za mrvica.

Je li moguće dati bebe vitamine na vlastitu? Odgovor na to pitanje je ne, ne mogu to učiniti. Čak i ako želite dati svoje dijete najbolje od svega, predoziranje vitamina može biti vrlo opasno i uzrokovati niz nuspojava. Ako su mrvice bilo kakvih simptoma, čime sumnjivi nedostatka vitamina, obratite se pedijatru za savjet. On će imenovati ispitivanja, a njihovi rezultati će biti jasno je li dijete treba vitaminskih dodataka.

U većini slučajeva, djeca dovoljno da su dojena, ali moja majka treba obogatiti svoje prehrane proizvode koji sadrže esencijalne vitamine i minerale.

Video: Jedinstvena vitamini za djecu Priroda plus IHERB stranice

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Je li moguće dati novorođenčetu prokuhanu vodu?Je li moguće dati novorođenčetu prokuhanu vodu?
Da li vitamini dati svoje dijete?Da li vitamini dati svoje dijete?
Komplementarne namirnice u 4 mjeseca se hraneKomplementarne namirnice u 4 mjeseca se hrane
Vitamini za bebe 2 godineVitamini za bebe 2 godine
Umjetno hranjenje dojenčadiUmjetno hranjenje dojenčadi
Smjese za novorođenčadSmjese za novorođenčad
Mlijeko za bebeMlijeko za bebe
Hrana za bebe u 8 mjeseci bočicu hraniHrana za bebe u 8 mjeseci bočicu hrani
Koliko san treba dijete na 9 mjeseci?Koliko san treba dijete na 9 mjeseci?
Viseća za kupanje novorođenčadiViseća za kupanje novorođenčadi
» » » Vitamini za bebe