LadyVu.com

Zlatne naušnice s kubni cirkonij

Zlatne naušnice s kubni cirkonij

Nakit s dijamantima - san svakog predstavnika lijepe polovice čovječanstva. Međutim, zbog svoje relativno visoke cijene, može priuštiti takav luksuz ne svaka žena. Dijamanti su vrijedni zamjena phianites.

LPI - umjetno uzgajaju dijamant

Zlatne naušnice s kubni cirkonij - ukras, ima izražajnost dijamanata, ali se nudi po nižoj cijeni. To je zbog umjetne prirode kubni cirkonij. To je narasla u laboratoriju sovjetskih znanstvenika u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Usput, moje ime je dužan fianit prostornog Institute of SSSR Academy of Sciences (FIAN), čije osoblje je stvoren.

U modernim nakit industrije phianites koriste dovoljno često. FIAN postupak posljednji rez, to je teško razlikovati od dijamanta. Prepoznati umjetni kamen može biti samo stručnjak.Najčešće se koristi u nakit transparentnim phianites. No, s uvođenjem raznih aditiva stručnjaci mogu rasti samo kamenje različitih nijansi - od crvene, ružičaste ili ljubičaste do plave, žute, zelene ili crne boje. Phianites uokvirena u zlato, srebro, pa čak i platine.

Glavna prednost zlatne naušnice s kubni cirkonij je njihova niska cijena, što otvara neograničene mogućnosti za let fantazija majstora nakita.

Naušnice izrađene od zlata s kubni cirkonij - razne modele

Naušnice izrađene od zlata, ukrašen kubni cirkonij, ima iznenađujuće moderan dizajn i originalne stilske rješenja. Oni idu savršeno sa bilo koje odijelo i istaknuti ljepotu svojih vlasnika. Dizajner nakita kuće stvoriti fantastične naušnice model koji može zadovoljiti stilske preferencije najzahtjevnijih modne sladokusce.

Najpopularniji zlatne stud naušnice (pusety), ukrašene kubni cirkonij. Za ove modele koristiti manje kamenje. Vrlo impresivan pogled zlatne naušnice s kubni cirkonij 585. Crvenkasto zlatna nijansa sa 585 savršeno naglašava ljepotu transparentnih i boji kamenje.Ne manje relevantne naušnicama bijelog zlata s kubni cirkonij. Ovi modeli dobro kombinirati sa povremeni odijelo i stoga su vrlo popularni.

Po večernje haljine više prikladan velike zlatne naušnice s kubni cirkonij u izvorne autorove performanse. A za posebne prigode, možete koristiti pažljiva dugo zlatne naušnice s kubni cirkonij, koji će naglasiti lijepe vrata i vrata svojih vlasnika.

Odabir naušnice za boju očiju

Prilikom odabira zlatne naušnice s kamenjem potrebno uzeti u obzir ne samo svoju tsvetotip i oblik lica, ali i boju očiju. Nije tajna da je boja kamena u naušnice treba biti u skladu ili kontrastu s bojom očiju svojih vlasnika. U ovom slučaju, to će naglasiti prirodnu ljepotu žene, a čine ga još atraktivnijim.

  1. Vlasnici tajanstvene sive oči stane zlatne naušnice s kubni cirkonij ružičasto-ljubičasta, zelenkasto-žuta i tamno crvene boje.
  2. Plavooka ljepotica treba odabrati zlatne naušnice s plavim kubni cirkonij, kao i modeli s kamenjem tamno žute ili čađe.
  3. Dubina i ljepota zelene oči hlad opcija s koraljnim kamenjem i žuto-zelene. Starija dama može također vole zlatne naušnice sa zelenim kubni cirkonij.
  4. Brown eyed žene fit naušnice s kamenjem u žutoj, zelenoj, vina i dubokim plavim tonovima. Barem najbolji će biti kao zlatne naušnice s crnim kubni cirkonij.
Zlatne naušnice s kubni cirkonij 1Zlatne naušnice s kubni cirkonij 2Zlatne naušnice s kubni cirkonij 3
Zlatne naušnice s kubni cirkonij 4Zlatne naušnice s kubni cirkonij 5Zlatne naušnice s kubni cirkonij 6
Zlatne naušnice s kubni cirkonij 7Zlatne naušnice s kubni cirkonij 8Zlatne naušnice s kubni cirkonij 9

Video: Osvojite Bright naušnice s kubni cirkonij, pozlaćeni

Video: Ekskluzivni Francuski naušnice s kubni cirkonij i bisera. Vanjska ljuska - zlatna

Video: Zlatne naušnice s kubni cirkonij

Video: Pobjeda Francuski filigranski naušnice s kubni cirkonij zlato vanjske ljuske

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kamena fianit - svojstva horoskopski znakKamena fianit - svojstva horoskopski znak
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Nakit „brillianity”Nakit „brillianity”
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Naušnice s kubni cirkonijNaušnice s kubni cirkonij
Naušnice sa roza kvarcaNaušnice sa roza kvarca
Zlatne naušnice prstenoviZlatne naušnice prstenovi
Naušnice u bijelog zlataNaušnice u bijelog zlata
Zlatne naušnice prstenoviZlatne naušnice prstenovi
Zlatnu naušnicu studsZlatnu naušnicu studs
» » » Zlatne naušnice s kubni cirkonij