LadyVu.com

Zlatne naušnice s safir

Zlatne naušnice s safir

Sapphire je dugo privlači ljubitelje nakita privlačnu plavu i plemeniti sjaj. To je odavno vjerovao da su kameni simbol mudrosti i strpljenja. Hebrejski legende kažu da je kralj Salomon imao pečat umetnut safira i luksuzni kruna Britanskog Carstva bio okrunjen s tamno plavom safir „Sv Edwarda.”

Danas, mnogi zlatari često koriste priliku da ukrasite nakit brand ove plemenite kamen. Dakle, sve veću popularnost osvojio zlatne naušnice s safir. Oni naglašavaju elegantan stil djevojka, i savršeno se uklapaju u svakodnevni obrazac. naušnice safirima su dostupni u bijeloj i žutog zlata, ali većina organskih izgledaju svijetle obruč. To je zbog hladnog bijelog kamena, što je korisno za cijeli hladu bijeli metal.

svojstvo modni naušnice bijelo zlato sa safiromOdabirom ove pribor potrebno je poznavati karakteristike kamena. Zapamtite da osim uobičajenih plavim kristalima prezentirani korund žuta, narančasta, roza i bezbojne boje. Oni su pozvani fantazija safira. Klasične plave kamenje ide dobro s dijamanti, topaz, granat i oniksa.Većina naušnica od zlata sa safirima ima nisko-ključ stil. Asortiman stavki u obliku cvijeta, latica ili više kapi. Naušnice imaju tendenciju da imaju jaku englesku kopču.

Ako ste u potrazi za taj poseban, a zatim tražiti fantazija u obliku naušnice izrađene u ženskom stilu. Ona nudi duge naušnice ukrašene dva ili tri kamena, ovalni ili pripravka, umetnut s safira i dijamanata. Ta slika je završen, to je moguće pokupiti pribor s plavim kamenom (prsten, privjesak, narukvicu).

Zlatne naušnice s safir 1Zlatne naušnice s safir 2Zlatne naušnice s safir 3
Zlatne naušnice s safir 4Zlatne naušnice s safir 5Zlatne naušnice s safir 6
Zlatne naušnice s safir 7Zlatne naušnice s safir 8Zlatne naušnice s safir 9

Video: Zlatne naušnice s lapis lazuli i safira kod 9636

Video: 28056-2 Zlatne naušnice sa safirom i kubni cirkonij

Video: Zlatne naušnice sa safirom

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice sa ametist zlataNaušnice sa ametist zlata
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Naušnice sa roza kvarcaNaušnice sa roza kvarca
Naušnice sa akvamarinNaušnice sa akvamarin
Naušnice sa ahataNaušnice sa ahata
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Naušnice od zlataNaušnice od zlata
Zlatne naušnice s granataZlatne naušnice s granata
» » » Zlatne naušnice s safir