LadyVu.com

Zadržavanje pravom jajnika obrazovanja

Zadržavanje pravom jajnika obrazovanja

zadržavanje cista - stvaranje tekućine tumor, ali se tumor cista veže samo izgled prisutan. Zadržavanje cista - vrsta vrećica koja sadrži tekućinu, metastaza iz cista ne desi. Zadržavanje Obrazovanje jajnika - je najčešći, ali najviše neškodljiv vrsta cista.

Vrste zadržavanje postrojbiU osnovi, stupanj zadržavanja lijevo i desno jajnika su benigne, u rijetkim slučajevima, neki od njih se mogu izroditi u rak. Postoje dvije glavne vrste zadržavanje postrojbi:

  1. Funkcionalni Ciste jajnika. Je podijeljena u dva podtipa - folikularne ciste i corpus luteum cista. To je najčešći tip cista, javlja češće u žena spremnih da rodi, a najmanje - u žena nakon menopauze i novorođenčadi.
  2. endometrioid cista. Endometrioza - patologiji, u kojem se unutar maternice nalazi se izvan tijela. Takve tvorevine se zove „čokolada”, jer je tamno smeđe boje. Simptomi ovog cista je mučnina, napadaji, bol u trbuhu za vrijeme menstruacije. To se često događa, i gubitak svijesti.

zadržavanje liječenje ciste jajnika

Adekvatna terapija pamti formiranje lijeve i desne jajnika može samo registrirati ginekologu. Postoje dva učinkovita metoda za tretiranje takvih entiteta:

  1. Promatranje - neki zadržavanja obrazovanja su u stanju sami riješiti nakon nekoliko mjeseci. Ako vaš ginekolog je ponudio da dođe u SAD ponovo za nekoliko mjeseci, pa je odlučio pričekati i vidjeti stav. Možda kad se vratite u ured američkih ciste na slici, nećete vidjeti.
  2. Brisanje - ova vrsta liječenja je indiciran za određene simptome - jaku bol, mučnina, više veličina obrazovanja. Zadržavanje cista desni i lijevi jajnik također može biti uklonjena brzo za precizno određivanje da nije maligno.

Video: dermoid cista stoljeće

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zadržavanje cista donje usneZadržavanje cista donje usne
Simptomi ciste jajnika u ženaSimptomi ciste jajnika u žena
Torzije jajnika cista noguTorzije jajnika cista nogu
Simptomi ciste jajnika u ženaSimptomi ciste jajnika u žena
Serozni cista jajnikaSerozni cista jajnika
Cista jajnika je opasno?Cista jajnika je opasno?
Lijevo jajnika cista - SimptomiLijevo jajnika cista - Simptomi
Ciste jajnika i trudnoćaCiste jajnika i trudnoća
Burst jajnika cista - SimptomiBurst jajnika cista - Simptomi
Zadržavanje obrazovanje napustio jajnikZadržavanje obrazovanje napustio jajnik
» » » Zadržavanje pravom jajnika obrazovanja