LadyVu.com

Zumba za početnike

Zumba za početnike

Unatoč činjenici da su modeli neprestano kritizirali zbog pretjerane mršavosti, njihove slike u modnim časopisima i na televiziji još donijeti pozitivne rezultate, a sve veći broj žena koji žele zadržati svoje tijelo u dobroj formi. Fitness klubovi nude puno aktivnosti, od kojih su mnogi vrlo monoton, zbog onoga što su pripravnika vrlo brzo umorna, a ponekad i izgubiti motivaciju da pohađaju nastavu. U tom smislu, ističe lekcije Zumba, aerobik u kojoj zamršeno isprepletene s plešu različitim stilovima, što razredi dobivaju nevjerojatno zanimljivo i zabavno.

Zumba za početnike

Opišite pokrete koji su dio ove vrste fitness kao Zumba, mogao osim što samo profesionalni plesač koji pronalazi ovu neobičnu mješavinu elemenata bachate, samba, merengue, flamenca, salsa, afričke i hip-hopa. Kao što je rekao ide, bolje jednom vidjeti nego čuti stotinu puta - obratite pozornost na video lekcije.Čak i ako na prvi pogled izgleda kao da si nikada neće moći držati korak s instruktorom, to je samo tvoje strahove, i ništa više. Odmah nakon 1-2 tjedana redovitog vježbanja fitness program Zumba će vam biti prilično skladno obavljati sve pokrete, vaš osjećaj za ritam uvelike poboljšana. Važno je napomenuti da se u tom pravcu puno pokreta i koraka koji su uzeti iz aerobika, a ako ne to jednom učinio, to će biti puno lakše za početak.

Zumba: Trening

Zumba klase su energični, zanimljivo, zabavno, i hodati po njima - zadovoljstvo. Ako iz nekog razloga to nije moguće, onda je moguće organizirati sami trening kod kuće. No, za početak je barem par puta otići u fitness klubu, kao instruktor objašnjava kretanje i pomaže ako se radi nešto krivo.Zumba kod kuće, međutim, donijeti će istu korist kao klasa u klubu, pod uvjetom da se uključe u barem 2-3 puta tjedno. Ako odaberete Zumba mršavljenja, a zatim pod pažljivo pratiti pokazatelje:

  • važno je početi uvijek s ugrijemo, provjerite trzaj;
  • Ruke za vrijeme kretanja mora biti napeta, pritisnite izvukao tijelo da se presele lako;
  • paziti na disanje: nemojte mu skrivanje ili disati kroz usta.

Ne traži da se odmah pridruže u plesu: Prvi pogled na video tutoriali, i koji razumije svaku pokret kao u SAD-u predložio varijantu. Tako se pridruži bit će vam puno lakše, a Zumba za početnike će upravljati vama mnogo lakše.

Video: Zumba za početnike

Video: U ritmu plesa. Zumba (izdanje №1)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zumba fitness - Ples i hudeyZumba fitness - Ples i hudey
Što plesovi pomoći da izgubite težinu?Što plesovi pomoći da izgubite težinu?
Ples aerobikPles aerobik
Vrste fitnessaVrste fitnessa
Ples za mršavljenjePles za mršavljenje
Fitness program za mršavljenjeFitness program za mršavljenje
Korak aerobik kod kućeKorak aerobik kod kuće
Ples fitnessPles fitness
Zumba fitnessZumba fitness
Plesni aerobik za mršavljenjePlesni aerobik za mršavljenje
» » » Zumba za početnike