LadyVu.com

Osjetljivost bradavica

osjetljivost bradavica

Najčešće, preosjetljivost bradavica se odnose na restrukturiranje hormonska tijekom trudnoće. Ovo je jedan od prvih simptoma koji ukazuju na uspješnu oplodnju. Naravno, nazvati to ugodan osjećaj ne radi, jer to uzrokuje nemir i iritacije.

Što uzrokuje povećanu osjetljivost bradavica tijekom trudnoće?

Ipak svjesni svog zanimljivog položaja, trudnice se pitaju zašto su bradavice postaju vrlo osjetljivi. Ova pojava može se pripisati običnoj mudrosti prirode, koji je pružio sve detalje i stvoriti potrebne uvjete za rast i razvoj novog života. Činjenica da je povećana osjetljivost bradavica u slučaju trudnoće služi kao zaštita od stimulacije dojke. Što može uzrokovati kontrakcije maternice i izbacivanje fetusa iz maternice. Sa znanstvenog gledišta, povećana osjetljivost je zbog restrukturiranja tijela bradavica, a posebno priprema grudi za dojenje. Već u vrlo ranim fazama žena, imajte na umu da je dojke je povećan u veličini, postalo je više elastična i bolno. To je zbog rasta žljezdanog tkiva, koja se javlja pod utjecajem hormona prolaktina.Očito je da se promjene ne mogu izbjeći tu ženu, pa će morati izdržati neke neugodne trenutke. Da bi ublažio patnje malo, potrebno je pronaći nove prikladne veličine i izrađeni od prirodnih materijala grudnjak.

Ostali uzroci preosjetljivosti bradavice

Ne tako rijetke žene žale na povećane osjetljivosti bradavica na određene dane menstrualnog ciklusa. Opet, promjene se odnose na restrukturiranje hormonska pozadini. Najčešće, djevojke kažu da su bradavice postaju osjetljivije neposredno prije menstruacije. Tako se tijelo priprema za moguću plodnost u sljedećem ciklusu.

Drugi razlog za ovu pojavu - to je specifičnost. Uostalom, svaka žena na dudu koži mnogih živčanih završetaka koji su odgovorni za seksualno uzbuđenje. Međutim, ako su bradavice su vrlo osjetljive i reagiraju na najmanji dodir, to može ukazivati ​​na vrlo blizini živčanih završetaka. Takve žene trebaju pažljivo pratiti kvalitetu dna i posteljine, napustiti uske grudnjake i neprovjerene proizvode za osobnu njegu.

Video: Nikola Kokashinsky

Video: možete dojiti tijekom trudnoće

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Oticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoćeOticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoće
Tamne bradaviceTamne bradavice
Bolne bradaviceBolne bradavice
Bol u coskahBol u coskah
Papiloma na bradaviciPapiloma na bradavici
Zašto pahuljice bradavice?Zašto pahuljice bradavice?
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Rak PagetRak Paget
Ispravak bradavicaIspravak bradavica
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
» » » Osjetljivost bradavica