LadyVu.com

Prištići na bradavici

pimples na bradavici

Često na prijemu kod ginekologa ili nauka o sisarima žene dovode u pitanje smisao bumps oko bradavice. Važno je znati da su bijele bumps na bradavicu ispravno zove kvržica Montgomery (Montgomery UF - Irski ginekolog koji je prvi opisao strukturu podataka), iako je kolokvijalni naziv se koristi češće, ako ne i svugdje.

Montgomery kvržica - žlijezda, koja je uz bradavicu areole žena. Ove žlijezde su posebno vidljive za vrijeme trudnoće, kao i laktacija, kad žena doji.

Što su bijele kvržice oko bradavica?

Bumps oko bradavice je zapravo - lojne žlijezde, koja je mutirala u procesu evolucije. Na njihovim vrhovima otvorenih kanali prostate. Bumps oko bradavice odvojena tajna, vrijednost koja je još uvijek nejasno. Postoji teorija da su podaci raka odvaja masti koje sadrže veliku količinu masti, koji na neki način sprječava areola od isušivanja. Osim toga, prema jednoj verziji, tajna Montgomery žlijezda ima neke antibakterijska svojstva. U znanosti, opisuje slučajeve kada trudnoća bradavica kvrga odvojene mlijeko.Zanimljiva verzija, prema kojoj je majčina bradavica bubuljica iznos izravno ovisi o tome koliko dobro hranjeni svoje dijete. Znanstvenici sugeriraju da je tajna žlijezde podaci materijal sakupljen na mirisni receptori dijete. Provođenje istraživanja o prepoznavanju i sinteze tvari za daljnju uporabu za nedonoščad priviknuti da, kako bi dobili hranu iz majčine dojke.

Kada i zašto postoje kvrga na bradavici?

Bumps oko bradavice mogu biti prisutni u različitim količinama u različitim ženama. Tu može biti samo nekoliko, a može se postaviti. To su točke koje se nalaze oko sisa. Obično postoje 12-15 pip na svakoj bradavici. Ako bradavica kvrga pojavila tijekom trudnoće, vjeruje se da je dolazak dolaska mlijeka. U tom slučaju, mišljenje je da što više bubuljica, veća će biti budućnost majčino mlijeko.

Zašto prištići pojavljuju na bradavice tijekom trudnoće, može se objasniti činjenicom da je kod žena javljaju hormonalne promjene. Tijekom dojenja Montgomery kvržica i izgovara, ali čim dojenje prestaje prištiće regres.

Povećana pojava brežuljaka ili Montgomery je jedan od znakova trudnoće. Za neke žene, oni počinju da rastu iz prvih dana trudnoće, postaje jedan od prvih „slova” u tijelu koje je jaje uspješno ugrađuju u maternicu.

Sve žene trebaju imati na umu da je pojava bubuljica je norma, a ne opasno i, štoviše, ne zahtijeva liječenje. Neke žene pokušati istisnuti sadržaj žlijezda, ali ne i za to, kvrga oko bradavicajer infekcija može dogoditi.

Montgomery kvržica upala - česta pojava, dijagnosticirana od strane liječnika dojke ili ginekolog. Prištići u isto vrijeme crveno, su bolna na dodir. Da biste dobili osloboditi od tih simptoma, možete koristiti esencije od kamilice, ali ako je upala potraje, potražiti liječničku pomoć. Nemoguće je u paru ili za zagrijavanje prsa ako dojke Montgomery je stanje norma. Ako se upala dogodila u dojilja, prije odlaska kod liječnika i dijagnozi treba zaustaviti dojenje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Oticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoćeOticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoće
Tamne bradaviceTamne bradavice
Bolne bradaviceBolne bradavice
Bolne bradavice prije menstruacijeBolne bradavice prije menstruacije
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Bijele mrlje na bradavicamaBijele mrlje na bradavicama
Rak PagetRak Paget
Lateks bradaviceLateks bradavice
Ispravak bradavicaIspravak bradavica
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
» » » Prištići na bradavici