LadyVu.com

Životinjske masti

životinjske masti

U životinjskih masti strašna ugled, ali za najveći dio je to samo mit. Masti, uključujući i zasićene masnoće, snimljena s pravim uzgojenih životinja, ne uzrokuju bolesti srca, rak, povišene razine kolesterola, pretilosti, i sve ostalo kao što je to. Studija «Uloga mesa masnoća u ljudskoj prehrani» iz serije «Critical Reviews in Food Science i prehrane», potvrđuje da je šteta životinjskih masti uvelike pretjerana.

Koristi i štete od životinjske masti

Studija Skupina japanskih znanstvenika na čelu s dr Shiraishi izvještava da govedina masnoće mogu povećati učinkovitost konjugirane linolne kiseline u borbi protiv tumora dojke. Tu su i djela koja dokazuju da je govedina masti je bolje nego suncokretovo ulje, pomaže apsorbirati vitamin A, i to govedina masti smanjuje rizik od oštećenja jetre u alkoholičara.Poznato je da zasićene masti imaju važnu ulogu u jačanju tijela: da pomogne u jačanju imunološkog sustava, koštanog sustava, osigurati energiju i strukturnu cjelovitost stanica uvede u metabolizmu esencijalnih masnih kiselina. Najvažnija stvar u životinjskim mastima sadrže tvari koje smanjuju kolesterol i jača srčani mišić. Dakle, to je dijeta bez životinjskih masnoća mogu povećati rizik od bolesti srca.

Usput, prije otkrića inzulina samo liječenje dijabetes Imao sam dijeta vrlo visoke u masnoće i nula ugljikohidrata. Zasićene masti ne uzrokuju inzulinsku rezistenciju. To je uzrokovano trans masti, a njihovi ljudi, na žalost, često zbunjeni s zasićenih masti.

O opasnostima životinjskih masti čuli mnoge, ali sada znanstvenici su proveli istraživanja potvrditi ili opovrgnuti preporuke dijetetičari iz XX stoljeća. Dakle, moderni nutricionisti preporučuju da ne donošenje preuranjenih zaključaka. Ako ste još uvijek bojali negativnih posljedica, možete samo pokušati dijeta sa razumnom ograničenja životinjskih masti.

Životinjske masti na našem stolu

šteta na životinjske masti

Ono što drugi argumenti za da se vrate u našoj prehrani nepravedno zaboravljeni masti i salo?

  1. oni su obično jeftiniji od manje popularnih sada, kokosovo ili maslinovo ulje.
  2. Žlica bilo životinjska mast će vam dati veliki poticaj energije za cijeli dan.
  3. To je ukusna. Soja i repičino ulje nije samo vredny- ih - zločin protiv naše nepce. kuhanje kultura - također je eksperimentiranje s različitim masti.

Podsjećamo vas da to mora biti tretirana prije uporabe čiste životinjske masti: toplina koja se rastopila, a sve nečistoće doplovio do vrha.

Video: Debeli. Iznenađujuće Istina o masti! Biljne masti. životinjske masti

Video: Prednosti i opasnosti od hrane i životinjskih masti. Kako koristiti žumanjka

masti životinja u narodnoj medicini: Video

životinjske masti i kolesterola u prehrani / # ZdoroveNatsiiBel Video

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Masti GroundhogMasti Groundhog
Masti u hraniMasti u hrani
Goveđi jetre - korisna svojstvaGoveđi jetre - korisna svojstva
Zasićene mastiZasićene masti
Nezasićenih mastiNezasićenih masti
Snaga za spaljivanje mastiSnaga za spaljivanje masti
Biljna mastBiljna mast
Dijeta za kolesterolDijeta za kolesterol
Purina hrana za psePurina hrana za pse
Ono proizvodi životinjske masti?Ono proizvodi životinjske masti?
» » » Životinjske masti