LadyVu.com

Ženski fitness

ženski fitness

Danas, ženski fitness je vrlo popularan. Moderna standard ljepote koje je prodavao po medijima - vitka, pametna djevojka, a mnogi priželjkuju da mu odgovara. Bilo da ste sudjelovali u fitness u teretanu ili ga prakticiraju kod kuće, glavna stvar koju morate u svakom slučaju doći do svog cilja - tanak i lijepo tijelo.

Fitness program za žene

Ovisno o ciljevima koje ste postavili za sebe, vaš program može biti različit. Najbolja prije početka nastave da grade sebi detaljan plan - to ne dopušta vam da uključite pola puta.

Prije svega, dobiti poseban jastučić, koji su uključeni u početnoj podatke: visinu, starost, težinu, poprsje, struk i bokove. Kritički gleda oko njezin lik u ogledalu i na umu ono što se događa da se bore. Zapamtite da ne možete postaviti sebi nerealne ciljeve! Vaš cilj bi trebao biti jednostavan, jasan, a uključuju niz koraka na odluku da ćete biti u mogućnosti postići ostvarenje svojih snova.Na primjer, možete odlučiti da se uključe u fitness nakon poroda, pospremiti trbuh i bedra. Prije svega, čekati vrijeme koje je liječnik preporučio da bez vježbe. Tek tada, kada se vježba samo ne šteti zdravlju, to će biti moguće napraviti plan i otići u svoju svrhu.

Uz pomoć tijela za poboljšanje kondicije je vrlo jednostavan, ali svugdje je potrebna dosljednost i što je najvažnije - vrijeme. Nemojte očekivati ​​da će u tjedan dana ćete povratiti djevojački lik. Uzmite si vremena da ga nekoliko mjeseci. Uključite se u dugoročne performanse.

Dakle, kada su se odlučili na problematična područja, možete odabrati svoj vlastiti program. Napomena fundamentalno pogrešno davati opterećenje samo ona područja koja vam je stalo najviše! Na primjer, ne trenirati leđa, teško je stvoriti lijep vijesti. Stoga, treba uključiti vježbe potrebne za sve mišićne skupine, ali na problematična područja odabrati 2-3 vježbe.Vjerojatno ste i sami imate ideju o tome što su vježbe potrebne u određenom slučaju. Lunges i ljuljačke - za lijepe noge, čučnjeva - na stražnjici, a tisak vježbe ups - za lijep trbuh vježbe s utezima - ruku. Ili, ako posjetite teretanu odgovarajuću opremu za vježbanje. Bilješke treba napraviti trening raspored nastave (najmanje 3 treninga tjedno) zabilježen plan rada i vježbe. Nakon što je vaš individualni fitness program je spreman, možete dobiti na posao. Ne zaboravite jednom tjedno za mjerenje parametara tijela te ih usporediti s prethodnima, pratiti napredak. I zapamtite, ako niste umorni nakon treninga - pa je korist od toga malo.

Početna fitnes: vježbe

U cilju da se dobije plan kuće vježba za izgradnju mišića i povećati kalorijsku potrošnju (koja potiče gubitak težine), možete koristiti jednostavan program aktivnosti:

  1. zagrijavanje. Odmahnuo je glavom, rukama, nogama, raditi sve zglobove.
  2. Zagrijavanje mišića. Kako bi nastavili s treninga, morate zagrijati mišiće. To ih neće oštetiti. Postoje mnoge opcije: da li se 10-ak minuta jog ili trčanje na mjestu, skok konopac, ples vesela glazba.
  3. Vježbajte svoje ruke. Pokupiti bućica (ili, na primjer, bočicu od vode). Fitness nakon porodaIzvucite ruke ispred, luk i razrijediti 20 puta oštricu. Izvođenje 2-3 seta.
  4. Vježba pješice. Izvođenje 20 ljuljačke svakoj nozi.
  5. Vježba na nogama i stražnjici. Izvođenje iskorak, 3 seta od 15-20 puta.
  6. Vježba na stražnjici. Izvođenje čučanj, 3 seta od 15-20 puta.
  7. vježba tisak. Lezite na leđa, savijte noge u koljenima, ruke iza glave. Ne otvarajte oštricu s poda, 3 seta 15-20 puta.
  8. Vježba na leđima. Legnite na trbuh na podu, u isto vrijeme usmjerava ruke i noge 3 serije po 15-20 puta.

Na kraju, poželjno je napraviti nekoliko vježbi istezanja za opuštanje mišića, a ne da pate sutradan.

Video: Redovni fitness vježbe za mlade žene. ženski fitness

Video: Lijepa žena fitnes!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitness program: što odabrati i kako izgubiti težinuFitness program: što odabrati i kako izgubiti težinu
Fitness motivacijaFitness motivacija
Fitness steznikFitness steznik
Fitness za liceFitness za lice
Što odjenuti za teretanu?Što odjenuti za teretanu?
Fitness: povijest nastankaFitness: povijest nastanka
Fitness kod kuće za mršavljenjeFitness kod kuće za mršavljenje
Kako otvoriti fitness klub?Kako otvoriti fitness klub?
Kako poboljšati učinkovitost fitness treningKako poboljšati učinkovitost fitness trening
Nike tenisice za fitnessNike tenisice za fitness