LadyVu.com

Fitness za lice

Fitness za lice

Mnoge moderne žene redovito posjećuju fitnes klub. Nekoliko treninzi tjedno dopustiti da se držati u dobroj formi, smanjiti stres i napunite vedrinu. Fitness nam omogućuje da riješiti mnoge probleme povezane s likom - celulit, prekomjerna težina, klonuo kože i protežu - fitness klase mogu dobiti osloboditi od svih tih problema, i opet se osjećati privlačno.

Kada su naši lice bore, vrećice ispod očiju i drugih problema, mi pripisujemo svojim stresom, dobne promjene i loše prehrane. No, malo ljudi misle da je također potrebna naša lica vježbe. Mišići u našem licu jednako reagiraju na vježbanje kao mišiće tijela. Izvođenje redovite vježbe za lice, moguće je zategnuti kožu, jača mišiće i smanjuje bore. Za to je izmišljen Fitness za lice.

fitness vježbe za lice je program usmjeren na poboljšanje stezanje ten, koža, uzimajući osloboditi od bora, konture lica korekcije i više. Fitness, oblikovanje lice ima niz prednosti u odnosu na kirurški stezanja:

  • Fitness za osobu sigurno. Radi vježbe, ne možete se bojati negativnih učinaka nakon operacije i ožiljaka;
  • Fitness za osobu može eliminirati uzrok pogoršanja stanja kože. Kirurške tehnike, pak, bore se samo s posljedicama;
  • Fitness za lice može pomoći odgoditi starenje u godinama koje dolaze. Ovisno o integritetu vježbe, možete uštedjeti lijep izgled u bilo koje doba;
  • Fitness za lice je potpuno besplatno.


Poznato je da u lice čovjeka postoji 57 mišiće. Ako se ovi mišići dati dužnu pozornost, može povećati protok krvi u kapilare, a to, pak, pridonosi oporavku kože.

To je vrlo važno u fitness vježbe za lice i vrat uključivanje. Morate udobno, zatvorite oči i opustite sve mišiće lica i tijela. Tada možete početi vježbe. Radi vježbe, morate razmišljati o tome kako vaša koža postaje glatka i glatka, bore i vrećice ispod očiju nestaju.

Skulpturalnost fitnes za lice

Skulpturalnost fitnes za lice - je najnoviji sustav vježbi za pomlađivanje lica. Jedna od metoda prikladnosti za lice temelji na spisima zapadnjački znanstvenik Thomas Myers. Prema njegovoj teoriji, cijeli ljudsko tijelo jedinstvena je biokemijska struktura. Obavljanje određenih vježbi za lice i vrat može osloboditi mišića isječke u onim mjestima gdje je koža počinje na dob, imajući to mladi dugi niz godina.

Teorija je podrijetlo od uzroka starenja na biokemijskoj razini. Razumijevanje kako promjene dobne dogodi, možete izvesti određene vježbe koje aktiviraju self-iscjeljivanje proces. Dakle, plastična fitness lica omogućuje izvođenje podizanje kože bez medicinske intervencije kod kuće. Da biste to učinili, morate platiti dnevno vrijeme vježbanja.

Tekući fitness lica

Tekućina fitnes za lice - ovo je jedna od inovacija koje je razvio kozmetičara. Ovaj alat je krema, redovita uporaba koja utječe na mišiće lica, prilagođava ovalni, vlaži i njeguje kožu i učinkovito se bori protiv znakova starenja. Tekuća fitness preporuča da dopuni masaža lica i vježbe za mišiće.

Video: fitness lica - Feysbilding

Video: fitness lica | Obuka za zaglađivanje kože

Video: Fitness sustav za lice Patricia Gorovaya | Lica fitness sustav Patricia Goroway

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Početna fitnes: vježbe i opremaPočetna fitnes: vježbe i oprema
Fitness loptaFitness lopta
Fitness program: što odabrati i kako izgubiti težinuFitness program: što odabrati i kako izgubiti težinu
Fitness za lijeniFitness za lijeni
Fitness instruktorFitness instruktor
Fitness: povijest nastankaFitness: povijest nastanka
Ženski fitnessŽenski fitness
Fitness kod kuće za mršavljenjeFitness kod kuće za mršavljenje
Kako poboljšati učinkovitost fitness treningKako poboljšati učinkovitost fitness trening
Nike tenisice za fitnessNike tenisice za fitness
» » » Fitness za lice