LadyVu.com

Odvajanje posteljice tijekom trudnoće

Odvajanje posteljice tijekom trudnoće

Abruptio placenta normalno dovodi do krvarenje, a nakon toga, bez hitnog liječenja, u vykidyshu.V ako je opaženo delaminacija na rubovima placente i krv prodire između zida i membrane maternice, kao krvarenje odnosi na vanjskom. Pokazatelj unutarnjeg krvarenja krvi posteljice odred, što je rezultiralo hematoma. U tom slučaju, tu je teža klinička slika. Krv natapa zid maternice, stratifies mišićnih vlakana prodire vanjski pokriva zid maternice, što uzrokuje maternica postaje prepoznatljiv.

Pogledajmo što je točno uzrok odvajanje posteljice tijekom trudnoće?

Uzroci i mehanizmi bolestiTransformacija plovila u blizini mjesta matochnoplatsentarnoy liječnika smatra kao funkcionalni nedostatak u trudnice i usporedbi s vaskularnom patologijom u trovanje, hypovitaminosis, nefritisa. Liječnici provode istraživanja utvrditi uzroke predisponirajući i pronalaženje svijetlu kliničku sliku koja se manifestira napon maternice (ispupčenje iz nje ide, i da se osjeća bolne lezije mogu se javiti i fetusa asfiksija). Tu je akutna anemija na prilično velikoj parceli sa odvajanjem posteljice. Sve ove značajke u kombinaciji s pojavom šoka: bolesnik se žali da joj se zavrtjelo u glavi, joj gadan, povraćanje, pojavio se prilično oštre bolove u želucu. Pacijent izgleda blijeda, koža joj se u hladnom znoju, ubrzava puls, nizak krvni tlak, vrlo nemiran.

Što liječnici u dijagnostici odvajanje posteljice tijekom trudnoće?

Kada odvajanje posteljice tijekom trudnoće obaviti carski. Tijekom poroda mora otvarati fetusa mjehur, koji je u većini slučajeva prestaje dalje piling posteljicu, maternica ubrzati pražnjenje pomoću kliješta ili poseban uređaj koji se koristi kako bi se olakšalo napredovanje rada. U razdoblju nakon rođenja je obavezno ručno uklanjanje posteljica i maternica podliježe obveznom pregledu.

Rano razdoblje nakon poroda može biti komplicirano krvarenja zbog nedostatka mišićnog tonusa maternice (atonija) ili na temelju gipoafibrinogenemii (poremećaji u zgrušavanju krvi, treća faza). Za vrlo velike krvarenja u maternici, liječnici preporučuju carski rez, nakon čega supravaginalnu amputacije.

Je li trudnoća nakon odvajanje posteljice je moguće?

Liječnici preporučuju trudna nakon što je pretrpjela kirurgija godinu dana kasnije, a ne ranije. Tijekom tog vremena maternicu žene će moći da se oporavi nakon operacije, a žena će opet biti spremni da se osjećaju u sebi radost novoga života.

Odvajanje posteljice tijekom trudnoće

Video: Prerano odvajanje obično smještene posteljice (3)

Video: posteljica na carski rez

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Znakovi odvajanje posteljiceZnakovi odvajanje posteljice
Odvajanje posteljice - SimptomiOdvajanje posteljice - Simptomi
Odvajanje posteljice - uzrociOdvajanje posteljice - uzroci
Odvajanje posteljiceOdvajanje posteljice
Krvarenja iz maternice - uzrociKrvarenja iz maternice - uzroci
MazolysisMazolysis
Zadebljanje posteljiceZadebljanje posteljice
MazolysisMazolysis
Loše položaj posteljice tijekom trudnoćeLoše položaj posteljice tijekom trudnoće
Kompletan placenta previaKompletan placenta previa
» » » Odvajanje posteljice tijekom trudnoće