LadyVu.com

Loše položaj posteljice tijekom trudnoće

Loše položaj posteljice tijekom trudnoće

Loše položaj placente u trudnoći - patologije koja se opaža u 15-20% trudnica.

Kada je priključen posteljica vezi vratne os na 6 cm i ispod, to je položaj posteljice tijekom trudnoće odnosi se na normalu. Uglavnom to je otkrivena tijekom ultrazvuka i sa sobom nosi no-brainer. Ako je sve normalno prema kraju trudnoće, posteljica se diže iznad.

Nije potrebno paničariti prije vremena, što je samo pet posto trudnica nizak položaj posteljice tijekom trudnoće se održava sve do trideset i drugog tjedna u, dok je samo trećina od njih, posteljica ostaje na istom mjestu, na trideset sedmoj tjedan.Ako se nakon dvadeset i osam tjedana trudnoće, posteljica je još uvijek nizak, u ovom slučaju govorimo o placenta previa. Budući da je u ovom slučaju vrata maternice, barem djelomično, ali je blokiran od strane posteljice.

Niska pričvršćenje placente za vrijeme trudnoće se otkrije vjerojatno samo kada je posljednji rođeni, možemo govoriti o konačnoj dijagnozi. U takvim slučajevima, rub gdje je granata eksplodirala, posteljica udaljenost do ne više od 7 centimetara. Liječnici preporučuju pregled vagine uz pomoć ogledala.

Jedan od uzroka placenta previa se prenose u prošloj i postnatalni posleobortnye upale maternice, što je dovelo do povrede u strukturi endometrija, i plovilo zidove maternice se sastoji od mišića i teškoće zbog implantacije oplođenog jajašca. Uz manje vjerojatno razlog bi mogao biti jačanje jaja (već oplođena) u nižim dijelovima maternice.

Krvarenje nastaje zbog: odvajanje posteljice od zida maternice i otvaranje prostora između vlakana, koja nastaju od kontrakcija maternice, nemogućnost da slijede posteljica maternice odjela koji se kreću. Krvarenje tijekom porođaja ili za vrijeme trudnoće je glavni simptom placenta previa. Krvarenje je obično karakteristika strani i većina središnjih previa. Zatim, kada posteljica tijekom trudnoće je niska, krvarenje u sredini i na početku razdoblja otvaranja.

Trudnoća posteljica niska

Liječenje placenta previa, uključujući niskim

Pacijent je poslan u bolnicu, tu je osigurati mirno i strogo pratiti, tako da je služila kao mirovanje. Tako koriste lijekovi koji smanjuju kontrakcije maternice, kao i lijekovi koji pospješuju zgrušavanja krvi, dati ne više od 500 mg na dan askorbinske kiseline. transfuzija krvi provodi se kako bi se spriječio pad hemoglobina bez obzira na odsutnost ili prisutnost anemije. Čak i ako je krvarenje zaustavljeno, pacijent nije bio otpušten iz bolnice. Carski rez izvodi u slučaju da se dijagnoza potpunog placenta previa, a ako na kraju trudnoće krvarenje ponoviti. Otvaranje membrane je učinkovit u djelomičnom prikazu. Ako se krvarenje stranica se ne pritisne protiv predstavljajući dio, čak i nakon otvaranja membrane, liječnici mogu koristiti uređaj za pogon radne snage, koja je u sklopljenom stanju je ušao za vratne OS (interne) i napuni sa sterilnom tekućinom.

Nadamo se da ste dobili dovoljno informacija o lokaciji posteljice tijekom trudnoće. Ne zaboravite da se savjetuje i promatrati njihov primarni liječnik skrbi.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Niska placenta previaNiska placenta previa
Zadebljanje posteljiceZadebljanje posteljice
Posteljica tijekom trudnoćePosteljica tijekom trudnoće
3. Stupanj zrelosti posteljice3. Stupanj zrelosti posteljice
Kompletan placenta previaKompletan placenta previa
Kada se formira posteljica?Kada se formira posteljica?
Debljina posteljice po tjednuDebljina posteljice po tjednu
Debeli posteljica tijekom trudnoćeDebeli posteljica tijekom trudnoće
Stupanj zrelosti posteljice po tjednuStupanj zrelosti posteljice po tjednu
Debljina posteljice na 32 tjedanaDebljina posteljice na 32 tjedana
» » » Loše položaj posteljice tijekom trudnoće