LadyVu.com

Tanak posteljica tijekom trudnoće

Tanak posteljica tijekom trudnoće

Tanka placente - placente je male težine i dimenzije pod normalnim debljine. Ponekad je to patologija popraćeno raznim rođenja nedostataka bebe. U većini slučajeva, ova vrsta posteljice je u pratnji kronična insuficijencija posteljice (FPN), te je faktor rizika za ozbiljne komplikacije u neonatalnog razdoblja.

Razlozi tanke posteljice

Prije svega, stanjivanje placente - rezultat je loših navika u majci, koji uključuju pušenje, alkohol i droge. Osim toga, tanka placenta tijekom trudnoće može biti rezultat prošlih zaraznih bolesti i prisutnost upalnih procesa. Oni Čini se da pokvari posteljicu, to razrijediti. Kao rezultat toga, postoji ozbiljan rizik od usporenog fetalnog razvoja zbog nedostatka kisika i hranjivih tvari.Ako dodatna istraživanja, fetus nije našao abnormalnosti u razvoju, onda je sve u redu i da ne bi trebali brinuti o tome zašto je posteljica je u redu.

Posteljica je tanka opasna?

Kao što je rekao, jer je pretanak posteljica fetus ne dobije sve potrebne hranjive tvari i kisik, što je rezultiralo u njemu hipoksija (nedostatak kisika), a njegov razvoj je usporen.

Liječnici u ovom slučaju je dijagnoza - retardacije sindrom fetus. Ovo stanje je opasno jer se dijete može roditi vrlo slab, s niskom porođajnom težinom i prirođenih zdravstvenih problema.

Tanak posteljica - što učiniti?

Liječenje tanke posteljice je poboljšati protok krvi. često propisane Zvona za trudnice - priprema uzrokuje značajno povećanje brzine krvi i povećava sadržaj kisika u venskoj krvi. Ali to nije samo po sebi zanemarivanje ili obveze, i strogo slijediti preporuke liječnika.

Video: Zašto je važno napraviti ultrazvuk prije rođenja, ako postoji ožiljak na maternicu?

Video: 39 tjedana trudna

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kalcifikacije na posteljicuKalcifikacije na posteljicu
Zadebljanje posteljiceZadebljanje posteljice
Posteljica tijekom trudnoćePosteljica tijekom trudnoće
Posteljice disfunkcijaPosteljice disfunkcija
3. Stupanj zrelosti posteljice3. Stupanj zrelosti posteljice
Kronična insuficijencija posteljiceKronična insuficijencija posteljice
Debljina posteljice po tjednuDebljina posteljice po tjednu
Debeli posteljica tijekom trudnoćeDebeli posteljica tijekom trudnoće
Stupanj zrelosti posteljice po tjednuStupanj zrelosti posteljice po tjednu
Debljina posteljice na 32 tjedanaDebljina posteljice na 32 tjedana
» » » Tanak posteljica tijekom trudnoće