LadyVu.com

Zumba fitness

Zumba fitness

Zumba fitness - nova riječ u plesnom aerobiku. Ovaj trend omogućuje ne samo da ostvare svoje snove o savršenom, tonirana lik i ravan trbuh, ali i za ublažavanje stresa, dobili osloboditi od stresa, podignu raspoloženje, te razviti osjećaj za ritam. Primamljivo, zar ne?

Fitness ples Zumba: Prednosti

Prije svega, Zumba aerobic je dizajniran za one koji žele normalizirati svoje tijelo. Visoka kvaliteta aerobna tjelovježba, želja da obratite pozornost na svaku skupinu mišića - to je ono što karakterizira ovo područje. Zumba pokret - to aerobik, ples aerobika i salsa i bachata i merengue i flamenko i Afrike, pa čak i hip-hop! Sve to garantira odlične rezultate u obliku povišenim tonusom mišića, kod naglog gubitka masti, poboljšanu izdržljivost i dobrog raspoloženja iz zapaljiva ples!

Zumba i korisno za djecu i odrasle, kao i uključuje sve skupine mišića i omogućuje im da rade jednostavno, bez napora. Zanimljiva vježba je puno učinkovitiji od monoton i ponavljaju, jer oni poboljšavaju raspoloženje i razinu hormona serotonina, manjak koji stalno privlači slatko i štetno.Još jedan pozitivan aspekt plesa za mršavljenje Zumba - u većoj mjeri, to nije aerobik i ples, što je odličan način za ublažavanje stresa! Počeo pohađati takve razrede, primijetit ćete da je vaš razdražljivost nestane, vi postati smireniji, vedriji.

Što trebate trenirovkok Zumba?

Za početak treninga, ne morate na kupnju bilo koje skupe opreme ili dodatne sportsku opremu. Sve što je korisno za vas - to je uobičajena odjeća za fitness:

 • sportski dres ili majicu;
 • sportske hlače, tajice ili Capri;
 • Teretana cipele ili svjetlo planinarske cipele.

Teško da bilo tko će tvrditi da je Zumba fitness klase su mnogo zabavnije u grupi. Međutim, ako nemate priliku prisustvovati fitness klub, moguće je stvoriti iluziju gužve, pozivajući se na visoke kvalitete video lekcije - jedan od tih nudimo vam u ovom članku.

Zumba: Fitness kod kućeAko se odlučite na studij kod kuće, pogledajte video pune lekcije koje nudimo. On je ispunio sve norme koje su tako važne za početnike i za one koji već dugo bavi. Ti elementi uključuju ispravan topla-up s elementima bitno pomicanje skladno složenoj aktivnosti i dobre problema.

Vi nikada ne bi učinio video tutoriali? Ovdje ne postoji gotovo nikakav posebni suptilnosti, osim sljedećeg:

Zumba ples za mršavljenje
 • paziti disanje, nos disanje ravnomjerno;
 • Ponovite pokret je za instruktora;
 • najbolje je postaviti laptop pred ogledalom, tako da ste vidjeli i instruktor, i ja;
 • Zumba zahtijeva intenzivne ruke, noge, trbuh i nacrtana ravno natrag;
 • tijekom vježbanja je vrlo nepoželjno prekida osigurati sebi dovoljno vremena;
 • Zumba uključuje neke brišući prijedloge i mjere, pa je potrebno u prostoriji, što ostavlja dovoljno prostora za kretanje;
 • nemoj biti lijen svaki put raditi zagrijavanje i ohladiti;
 • nećete vidjeti mnogo utjecaja iz sjednice, osim ako se dosljedno držati ih 2-3 puta tjedno.

Osim toga, ako koristite Zumba mršavljenja, možete koristiti neke specijalne trikove: na primjer, prije odlaska popiti malu šalicu kave bez vrhnja i šećera. To će vam omogućiti da aktivirate metabolizam i energičnije se ponašati za vrijeme treninga, gori više masnoće. Glavna stvar, onda jesti ne ranije od sat i pol, a prije toga samo nemasnog proteinske hrane - mliječni proizvodi, pileća prsa, itd

Video: Zumba fitness. Mršaviti Dancing: pritisnite i nogu

Video: Kamelia - Amor - Zumba fitness - Službeni koreografija Claudiu Gutu

Video: Zumba Fitness - La nunta asta

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zumba fitness - Ples i hudeyZumba fitness - Ples i hudey
Što plesovi pomoći da izgubite težinu?Što plesovi pomoći da izgubite težinu?
Ples aerobikPles aerobik
Vrste fitnessaVrste fitnessa
Ples za mršavljenjePles za mršavljenje
Fitness program za mršavljenjeFitness program za mršavljenje
Ples fitnessPles fitness
Plesni aerobik za mršavljenjePlesni aerobik za mršavljenje
Zumba: GlazbaZumba: Glazba
Što ples je sada u modi?Što ples je sada u modi?