Kako kuhati grašak?
Kuhanje grašak - proces vrlo teško, ali treba vremena i zahtijeva specifična znanja. Kako kuhati grašak i kako to učiniti pravo - brine mnoge ljubavnice. Idemo shvatiti ovu vitalnu pitanje.
Kako kuhati grašak?
sastojci:
- suhi grašak - 0,5; v.
- filtrirana voda - 205 ml;
- sol - na okus;
- maslac - '15
priprema
Grašak temeljito oprati ukloniti žitarice od prašine i prljavštine. Zatim ga natopljena 6 sati i onda opet oprati. Tava sipati vodu sipati pripremljeni grašak i kuhati proizvod na niskoj temperaturi dok ne bude spremno, miješajući svakih 10 minuta. Dodati malo soli kašu na kraju, i obučen s komadom maslaca krema.
Kako brzo kuhati grašak bez namakanja?
sastojci:
- suhi grašak - 1.;.
- Voda - 2 v.
- luk, mrkva - na upit;
- začini.
priprema
Evo još jedan način da se kuhati grašak bez namakanja. Mahunarke su dobar oprati, preliti u lonac i napunite vodom. Mi smo ga stavi na čir i lagano spojiti. Ovaj postupak se ponavlja nekoliko puta, a zatim smanjite vatru i mučili sve dok kuhanu kašu. Dodati malo soli jelo neposredno prije kraja kuhanja. Kako bi se poboljšala okus graška kaša, možete odmah ga kuhati s lukom i mrkvom.
Kako kuhati grašak u multivarka?
sastojci:
- suhi grašak - 205 g;
- filtrirana voda - 1,5 v;.
- maslaca (biljna), - na okus;
- sol - na okus.
priprema
Grašak, pere, mi nekako tuđ krhotine i natopljena 2 sata. Zatim spojiti vodu sipati Multivarki krupica u posudu i napunite hladnom vodom. Zatvorite poklopac i odaberite program „kaljenjem”. Mi izložiti timer na 2:00, i na kraju dodati malo soli jelo na okus i odjeven s maslacem ili uljem.
Kako kuhati grašak u mikrovalnoj pećnici?
sastojci:
- slomiti suhi grašak - 205 g;
- maslac - 35 g;
- svježe povrće - opskrba
- začini.
priprema
Trgovac poprsja ostataka, ispere nekoliko puta i napunite hladnom vodom. Zadržavamo grašak za 2 sata namočiti, a zatim izlio tekućinu i pomak žitarice u staklenoj zdjeli. Napunite ga opet s čistom vodom, pokriti s poklopcem i staviti u mikrovalnu pećnicu. Mi izložiti maksimalnu snagu i drži se 30 minuta. Nakon ove sezone sa kaša začina, staviti komad maslaca i vrhnja mix. Šaljemo jelo za 15 minuta u mikrovalnoj pećnici, a zatim služio za stolom, urešeni nasjeckanim začinskim biljem.
Video: Kako kuhati grašak za ribolov iz Mihailoviča
Video: Kako kuhati grašak za ribolov Karp (i nametnuti na udicu)
- Grašak puding
- Grašak pire - recept
- Juha od graška bez mesa
- Juha od graška s piletinom - Recept
- Goroshnitsa - recept
- Kako brzo kuhati grašak za juhu?
- Kako brzo kuhati juha od graška bez namakanja?
- Kako kuhati graška kaša, grašak se kuhati?
- Goroshnitsu kako kuhati?
- Kako kuhati juha od graška s dimljenim rebrima?
- Kako kuhati graška kaša na vodi?
- Kako kuhati juha od graška s mesom?
- Kako kuhati ukusnu graška pire?
- Pire grašak
- Kako brzo kuhati grašak?
- Kako kuhati grašak?
- Kako kuhati juha od graška sa suhim mesom?
- Kako kuhati slanutak?
- Pease puding u multivarka
- Kako kuhati graška kaša u multivarka?
- Recept graška kaša u multivarka