Sport kao način života - od Mary nedelkovoy
K Sport ću ugraditi moj tata kaže Maria Nedelkova naš projekt. Ja vjerujem da je to rijetko kada roditelj nije u redu s izborom hobi za svoju djecu. Kao što su oni ponekad i bolje nego što smo znali, što bi moglo privući interes. Naravno, postoje iznimke, ali ne u mom slučaju.
Od djetinjstva, vidio sam otac mi je trening i ne žele držati korak s njim. Htio sam naprotiv, da ga slijede da se protežu svoj svijet!
Tako sam došao u atletici. Dnevni trčanje, adrenalin klase.
Postupno, počeo sam shvaćati da to nije samo privremena stvar u mom životu, to je dio mog svijeta, dio mene.
S godinama, počeo sam shvaćati da volim adrenalin tijekom treninga, kao i stres.
Veliki bonus je lijepa brojka i karakter!
Taj lik, kaljeno tijekom treninga mi je pomogao da se iz svojih domova i preseliti u Moskvu da ostvare svoje ambicije.
Postala sam čvršća stajati uspravno, samouvjereni!
Do sada sam trenirati svaki dan! Sada - to je ne samo za održavanje tonusa mišića, ali i za kaljenje unutarnjeg svijeta!
Tu je ponovna procjena vrijednosti, da se prevlada. Svaki dan - mala pobjeda!
Početak je nikada nije kasno! Tijekom putovanja, sam sa sobom omiljeni prostirku za trening i mogu se naći svaki dan 15 minuta za određeni skup klasa.
Izrada neko zatišje vrijeme - možete opustiti za dugo vremena, a sport ne oprašta.
Savjetujem svima da barem 10 minuta dnevno kako bi kondicije može kući češće hodati i hodati na svježem zraku.
U budućnosti, svoje tijelo i tijelo - bit zahvaliti i nagraditi vas u potpunosti! :)
Singer Maria Nedelkova - svaki Womens-Place.ru
Službena stranica
Maria profesionalni trener - on zna puno o prehrani, zdravom načinu života, kao i modu
Za vas koristan članak Mary Nedelkovoy.
- Sretna Nova Godina i Sretan Božić! - Maria nedelkova
- Savjeti iz Marije nedelkovoy: Trgovina Shopping
- Načelo zdravog načina života Mary nedelkovoy
- Klase vode aerobic
- Aktivnosti na otvorenom sport
- Sport mršavljenje
- Pješačka. Kombinacija trčanje i hodanje: callanetics
- Zagrijte se prije vježbanja
- Velika vježba!
- Glazba za trening u teretani
- Gimnastika za djevojčice
- Članak je za roditelje koji žele da šalju svoju djecu u atletici
- Kako trenirati u teretani?
- Mogu li igrati sport prije odlaska u krevet?
- Ugljikohidrati prozor nakon treninga
- Maria nedelkova - „shopping je najbolji lijek od svega!”
- Planiranje odmor
- Arnold Schwarzenegger s bivšom ženom pozdravio njegov sin s krajem poslovne škole
- Vodite brigu o zdravlju djeteta.
- O pjevačkoj karijeri
- Recept proljeće raspoloženje Mary nedelkovoy.