LadyVu.com

Akvadetrim bebe

Akvadetrim bebe

Novorođenče zahtijeva posebnu pažnju i brigu. Osim hranjenja, diapering i kupanje, a roditelji bi trebali gledati za zdravlje mrvicama. Uzgoj tijelo je potrebno mnogo vitamina D, kroz koju se apsorbira kalcij i fosfor - minerale koji pridonose pravilan razvoj koštanog sustava bebe. Nažalost, majčino mlijeko ne sadrži dovoljno vitamina D, a sunce - prirodni „provider” ove tvari - tijekom cijele godine ne desi. Nedostatak vitamina dovodi do takve posljedice kao rahitis, osteoporoza. Stoga, kada posjetite ured dječjim majku savjetovao kupiti u pripremi ljekarni s vitaminom D. Mnogi izgubljeni, ne znajući što odabrati: masnu ili vodene otopine vitamina D - Akvadetrim ili ulje jetre bakalara. Budući da je drugi apsorbira u tijelo novorođenčeta gore, bolje je obratiti pažnju na vodenoj pripreme. I prva stvar koju novo zainteresirani mame kod Akvadetrim kupuju, kako bi se grudichkam?

Akvadetrim - prijava

Akvadetrim propisane spriječiti i liječiti rahitis, jer stabilizira metabolizam kalcija i fosfora. Aktivni sastojak u ovom pripravku - Kolekaltsiferol ili vitamin D3. Ovaj sintetički vitamin slična onoj proizvedene u ljudskom tijelu kao rezultat photoreaction kada je izložen suncu.

Lijek je dostupan u obliku kapljica koje su sadržane u tamnu bocu. Lijek treba čuvati u hladnjaku i dati ga - u jutarnjim satima. Doza vitamina određuje individualno za svako dijete, uzimajući u obzir cjelokupno stanje organizma, doba godine i vrsti ishrane.

Kao preventivna mjera obično pedijatri i ortopedi preporučuju uzimanje Akvadetrima od rujna do svibnja, kada je smanjen solarna aktivnost. Tijekom tog razdoblja, novorođenče je dodijeljen kolekaltsiferola 1-2 kapi dnevno. U ljeto, kada je sunčevo zračenje je vrlo intenzivan, bebe, samo jedna kap vitamina D3.Djeca koja žive u nepovoljnom terenu, nedonoščad i blizanci Akvadetrima imenovati 2-3 kapi sutki.Priem Akvadetrima umjetnom hranom treba raspraviti s djetetovom liječniku kako bi se izbjeglo predoziranje, kao i neke mješavine već sadrže vitamin D.

Dojenčad koji su razvili rahitisa, za liječenje bolesti potrebno dati od 4 do 10 kapi dnevno. Točna doza ovisi o stupnju razvoja rahitisa.

Najčešće, roditelji su zabrinuti o tom pitanju, u kojoj dobi dati Akvadetrim? Pedijatri preporučuju uzimanje do 2 godine.

Kada se koristi Akvadetrima predoziranja najčešće ne. Kada pojedinac osjetljivost na lijek može izazvati mučninu i povraćanje, glavobolja, razdražljivost, često mokrenje. Često mame se žale prilikom uzimanja Akvadetrima zatvor u dojenčadi.

Reakcija se Akvadetrim

Akvadetrim kao i davanje bebe

Bilo vitamini - ovaj lijek, u koju je dijete tijelo reagira drugačije. Budući da se lijek ne pomoćna sredstva (saharoza, arome i druge.) Može razviti alergiju na Akvadetrim. Najčešće, roditelji, imajte na umu pojavu na recepciji Akvadetrima - osip. Osim toga, nuspojave vitamina uključuju glavobolje, smanjeni apetit, suha koža i sluznice usta, žeđ, i drugi.

Ako je vaše dijete pije Akvadetrim, a njegovo ponašanje je drugačije, ili imaju neobične reakcije, svakako reći pedijatra. Najvjerojatnije, ovaj oblik vitamina D ne uklapa beba i ponude za zamjenu vodenog vitamina D rješenje za ulje.

Primjena gore opisani lijek za dojenčad je moguće samo pod liječničkim nadzorom.

Video: Novorođenče KIT | NI nešto extra

Video: Vitamin D za bebe

Video: vitamin D3 - samo dječje vitamini?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vitamini za bebeVitamini za bebe
Vitamini za pseVitamini za pse
Vitamin D3 za novorođenčadVitamin D3 za novorođenčad
Vitamin D za djecuVitamin D za djecu
Nedostatak vitamina DNedostatak vitamina D
Trebam vitamina D dojenčad?Trebam vitamina D dojenčad?
Vitamin D za dojenčadVitamin D za dojenčad
Koje namirnice sadrže vitamin D?Koje namirnice sadrže vitamin D?
Vitamin D3 za novorođenčadVitamin D3 za novorođenčad
Vitamini za dojiljaVitamini za dojilja
» » » Akvadetrim bebe