LadyVu.com

Koliko puta tjedno je potrebno baviti sportom?

Koliko puta tjedno je potrebno baviti sportom

Mnogi ljudi ne znaju koliko puta tjedno trebate ići u sportu, a to je vrlo važno za izgradnju plan treninga, tako da se mišići imati vremena za opuštanje i istodobno učinak treninga ne dolaze u ništa.

Koliko je potrebno tjedan dana da se uključe u sport, koji je bio rezultat?

Za početak, neka je definirati što sve trening To se može podijeliti u tri glavne skupine - kardio, snagu i istezanje. Za svaku vrstu osposobljavanja ima svoja pravila koja određuju koliko puta tjedno možete baviti sportom. Oni bi trebali slijediti kako bi se postigla maksimalni učinak.

Kardio u svom čistom obliku ne može trajati više od 2-3 puta tjedno. S jedne strane daje željeni učinak, ali neće izazvati umor i pretreniranost.Energetski razredi mogu nadoknaditi 4 dana u tjednu, ako se vježbe raspoređena tako da su 2 treninga označena na jednu grupu mišića, dok su ostali razredi trening drugima. Na primjer, biceps, triceps, gornji dio tijela i pritisnite dozira sjednice u ponedjeljak i petak, a „na nogama” vježbe su učinili u srijedu i nedjelju.

Istezanje može se izvoditi na dnevnoj bazi. Ali ipak mudrije trenirati barem svaki drugi dan.

Koliko puta tjedno je potrebno baviti sportom, izgubiti na težini?

Kako bi smanjili težinu, stručnjaci preporučuju alternativni kardiozanyatiya i trening s utezima. Treneri se savjetuje da barem dva, ali ne više od 4 puta tjedno 1 sat da se usredotočite na vlast vježbe. U ovoj lekciji plan može biti kao što slijedi - najprije morate napraviti zagrijavanje (10 minuta), a zatim uzeti vremena da prisili vježbe (30-35 minuta), a onda se kratko jog (10-15 minuta). Moramo kraju sjednice istezanje.

Koliko puta tjedno se baviti sportom u tom pogledu, 2 ili 4, ovisno o početnoj fizičkog stanja osobe. Ako ste početnik, trebali početi s nekoliko sjednica, postepeno povećavajući količinu treninga do 4.

Tu je još jedan, ne manje učinkovit pristup do gubitka težine. To izgleda ovako - 2 dana tjedno, 35-40 minuta daje kardiozanyatiyam, s pauzom između treninga nije manje od jednog dana. I, najmanje 1 sat 7 dana je potrebno da se uključe u trening snage. Koliko puta tjedno se baviti sportomKao opće pravilo, sastavljen sljedećem rasporedu:

  • Ponedjeljak - kardio;
  • Utorak - slomiti;
  • Srijeda - slomiti;
  • Vježbe snage - Četvrtak,
  • Petak - slomiti;
  • Subota - kardio;
  • Nedjelja - pauza.

Ako želite, možete dodati još snažno zanimanje. No, za to početnici ne bi trebali biti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
TrzajTrzaj
Koliko puta tjedno je potrebno pokrenuti?Koliko puta tjedno je potrebno pokrenuti?
Aerobna tjelovježbaAerobna tjelovježba
Kardio za mršavljenjeKardio za mršavljenje
Koje vježbe su beskorisni za mršavljenje?Koje vježbe su beskorisni za mršavljenje?
Trening snage za ženeTrening snage za žene
Najbolje vrijeme za baviti se sportom?Najbolje vrijeme za baviti se sportom?
Kardio-trening kod kućeKardio-trening kod kuće
Za koliko možete učiniti raspala?Za koliko možete učiniti raspala?
Trening program za početnikeTrening program za početnike
» » » Koliko puta tjedno je potrebno baviti sportom?