Piće za sagorijevanje masti
Postoje neki „poseban” sok s naglaskom na detox. To znači da su ovi voćni napitci, su mnogo aktivniji od drugih, pomaže očistiti tijelo. Čišćenje - to je gotovo zajamčena mršavljenja, u stvari, čak mi ne možemo ni zamisliti koliko mi se nakupila u „smeće”, dodaje razočaranja tijekom vaganja.
Oni također mogu biti pozvani piće za masnoće spaljivanja, jer da se spali sve, potrebno je požar - detox sokove, kao ništa drugo, pomoć raskochegarit metabolizam.
Dakle, neka je piti receptima da se spali salo!
Detox sok
Najbolja opcija Detox sok - je kombinacija citrusa i plodovi su vlaknima (jabuka, mrkva, đumbir, itd.) Samo par čaša svježe sokove od agruma tjedno i očistiti probavni trakt otpada nakupljenog u njemu za cijeli mjesec!
Mix raznih citrusa i đumbir, mrkva i jabuka i propustiti kroz sokovnik zajedno - ovdje je briljantno jednostavan tretman za mršavljenje.
Koktel za spaljivanje masti
Ako se odlučite ne samo „piće, gubitka težine”, ali i malo sjesti na tekući dijeta, će biti korisno za masnoće spaljivanja koktel. Njihova ljepota je u tome što oni sadrže sve hranjive tvari voća i povrća, kao i proteina i kalcija, zbog bazi mlijeka. Sve to ne samo da počinje proces aktivnog mršavljenja, ali također će svoje zalogaje, a dijetetski i pluća. Možete odabrati dan za „kokteylevoy” dijeta ili zamijeniti ručak i popodnevni čaj takvo piće.
koktel od jagoda
sastojci:
- Jagoda - kg;
- obrano mlijeko - 2 šalice.
priprema
Za pripremu napitka za sagorijevanje masti prignječenjem jagode u blender, a zatim dodati mlijeko i umutiti ponovo.
Koktel se može hraniti s metvicom, sjemena ili lana slomiti oraščića.
Video: gubitak težine # piće za masnoće spaljivanja # pojeo sam za taj dan # Moje dodaci
Video: Kako napraviti napitak za masnoće spaljivanja
Video: Kako napraviti fat burner kod kuće
- Detox dijeta za 7 dana
- Detox Dijeta
- Dijeta Julia Vysotsky
- Sok dijeta
- Kako piti od jabuka jabukovača octa za mršavljenje?
- Kako napraviti đumbir piće za mršavljenje?
- Med dijeta
- Pijte dijeta kod kuće
- Pijte dijeta Sassi - recept
- Čišćenje čaj za mršavljenje
- Snaga za spaljivanje masti
- Đumbir s limunom i medom - zdravi recepti
- Smoothies celer
- To sagorijeva masnoće u tijelu?
- Đumbir koktel za mršavljenje
- Jogurt s đumbir mršavljenje
- Pijte za brzo mršavljenje
- Proizvodi, masnoće plamenika
- Pića izgaranje masnoća
- Detox Dijeta: Čišćenje tijela za 3 dana
- Novo na prehrambene kulture - detoksikaciju organizma, kao univerzalna dijeta koja pomaže dobili…