LadyVu.com

Masnoće vježbe gori

masnoće vježbe gori

Ne postoji univerzalni vježbe ili genijalni dijeta koja će biti u mogućnosti da te spasi od kvarenja život, zloglasni problematike. borba pretežak To samo može biti usmjerena i integrirani pomoću (ispričavam se za banalnosti) pravilnu prehranu i sve složene loj-gorenje vježbe. Ističemo: vaše tijelo će se spremiti gotovo bilo koje vrste fizičke aktivnosti. Ovdje glavna stvar - to je za pomicanje.

No, formalno, najbolji masnoće spaljivanja vježbe - kombinacija kardio i snage treniga. Objasniti jedinstvenost ove kombinacije je vrlo jednostavan. Kardio ubrzava rad srca i disanje, na je u isto vrijeme aktivira i metabolizam, a time i našu sposobnost da se spali salo. Zato se ne može učiniti bez bilo kakve „srce vježbe”:

 • trčanje;
 • plivanje;
 • bicikl;
 • vijača;
 • ples.


Drugi element idealnog loj-gorenje vježbe - to je trening snage. Nemojte se bojati pojma, jer nije na bench press i mrtvo dizanje teških utega. Trening snage - to čučnjeva, push-up, crpne ABS, leđa i sve ostalo. Samo vježbe koje uzrokuju aktivno ugovor mišiće može učiniti da „već” u volumenu. Zbog treninga snage tijelo prestaje biti mlohav, a pojavio se na mjestu masti mišića, neće vam vratiti obrastao masti, jer je mišić aktivno konzumirati kalorija.

vježbeNaš set vježbi - to je posao od pet žena nevolji područja. Radi se o triceps (koji je, mjesto gdje se mast visi kod dizanja ruku), oko masnoće spaljivanja vježbe za abdomen i strane unutarnje strane bedara, kao i stražnjice.

To je stvarno učinkovite masnoće spaljivanja vježbe koje će promijeniti vaš izgled do neprepoznatljivosti u samo mjesec dana. Pod uvjetom, međutim, da li će se posvetiti svaki dan ovo teško lekciju što je više od 10 minuta.

 1. Mi smo započeli s troglavi mišić - moramo bućice koji teže 2-3 kg, ili boce s vodom ili pijesak. Prihvati stalak strijelac - lijeva noga naprijed i savijati izvući, desno stopalo - izdvojiti i povući se. Licemjerje je tijelo paralelno s podom, podižemo desni lakat iznad leđa njegove lijeve ruke na bedra prema gore na prednju nogu. Iz tog položaja, počinjemo izravnati lakat - i polako izdahnite, osjećaj naš rad triceps. Na vrhu za samo drugi odgode napetost mišića, a zatim se opustite ruku i spusti je na IP. Izvođenje 20 ponavljanja na svakoj ruci.
 2. Diamond sklekova - stavite svoje ruke, donji prsa prema dolje na dlanu, na podu je ležao nogu do koljena. Spuštamo grudi u rukama i ustati. Provedite 20 puta.
 3. Boca - popeti, ruke savijene u laktovima i stisnuti prste u šake. Savija jednu nogu u stranu. Izrada okretanje strane - podignite desnu nogu na ruke i tijelo spušta na noge, a onda ispadne nogu i podiže na prsa, ruke što su se kretati prema podnožju. Naizmjeničnih pokreta bočno i naprijed. Izvođenje 20 puta na nozi.
 4. Press - vježbe remen. Prihvati predstavljati trake, a zatim učinite Zhabko - skok zateže noge u ruke i skače natrag. Ponovite 20 puta.
 5. Unutarnje strane bedara - noge šire od ramena, prsti uzgajati, osim, čučanj i stavio ruke na bokove. Iz ove pozicije mi iskočiti vrh, povlačenjem čarape dolje i vratiti se u čučanj. Provedite 20 puta.
 6. Guza - pada, leći na leđa, ruke uz tijelo, noge savijene u koljenima. Ruke posegnuli za petu dolazi s poda zdjelice, mi popraviti ovu situaciju. U tom položaju, kombiniramo 20 puta koljena zajedno i širi njezine noge u stranu, a stražnjica ne smije kretati.

Video: Najbolji masnoće spaljivanja vježbe. Elena Yashkov

Video: Trening za mršavljenje kod kuće. Fat Burning vježbe. Dan №1.

Video: Intenzivno masnoće spaljivanja vježbe

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dijeta i tjelovježba za mršavljenjeDijeta i tjelovježba za mršavljenje
Kardio za mršavljenjeKardio za mršavljenje
Anita Lutsenko - masnoće spaljivanja vježbeAnita Lutsenko - masnoće spaljivanja vježbe
Kardio za mršavljenjeKardio za mršavljenje
Mršavljenje vježbe za stražnjicuMršavljenje vježbe za stražnjicu
Kardio za mršavljenjeKardio za mršavljenje
Tabata vježbe za ženeTabata vježbe za žene
Kardio-trening kod kućeKardio-trening kod kuće
Aerobna tjelovježbaAerobna tjelovježba
Kardio vježbaKardio vježba
» » » Masnoće vježbe gori