LadyVu.com

Zagrijati prije treninga snage

toplo se trening snage

Trening snage uključuje korištenje utega, to jest, tijelo će dobiti veliko opterećenje, tako da je važno znati kako da se protežu vaše mišiće prije vježbanja. Ako preskočite ovaj korak, možete se ozbiljno ozlijeđen. Postoji nekoliko različitih vježbi koje pomažu da se pripreme za pojačanu koroziju.

Ono što daje zagrijati prije treninga snage?

Izvođenje jednostavnih vježbi? možete pripremiti zglobova i mišića, ali i učiniti ligamenti elastičnija. Osim poboljšanja živčani sustav povećava broj otkucaja srca, vazodilatacija događa, općenito, tijelo se priprema za intenzivan rad. To ne samo da smanjuje rizik od ozljeda, ali također povećava učinkovitost obuke. Nakon radi zagrijavanja puls bi trebao biti povećan na 95-110 otkucaja u minuti.

Kako se zagrijati prije treninga?Zagrijati mišiće ne morate potrošiti puno vremena, to je dovoljno za 15 minuta. Razlikovati opće i specifične zagrijavanja. U prvom slučaju, najčešće korištene aerobne vježbe, kao što su trčanje na mjestu i vijača. Ova kategorija također uključuje i druge vježbe :. rotacijske pokrete rukama, nagib, okretni i druge posebne vježba uključuje vježbe s lagani da biste dobili spreman za ozbiljniji opterećenja. Za trening s utezima preporuča trening brzo i snažno, čineći zajednički fluid je gušći, a to, pak, će povećati stabilnost zglobova kada dizanje utega.

Primjer kako se zagrijati prije vježbanja u teretani:

  1. Te bi trebao početi s trčanja na mjestu za 5 minuta.
  2. Idi na zagrijavanja zglobova, koje su vam potrebne kako bi kružne pokrete u suprotnim smjerovima. Počnite stoji uz glavu, a dolje na tabanima. Dovoljno da bi 10 pokreta u svakom smjeru.
  3. Kako zagrijati prije vježbanjaUčinkovit zagrijavanje prije treninga mora sadržavati zagrijavanje mišića. Možete izvesti padine u različitim smjerovima, kick noge, sit-ups, ali također dozvoljeno mini masažu.
  4. Obvezni dio zagrijavanja - malo nategnuto da ne samo da će pripremiti mišiće, ali i spriječiti pojavu boli. Važno je učiniti sve što je glatko, bez trzaja i ne pretjerivati.
  5. Završite trening, možete izvoditi vježbe uz male težine.

Izaberite najprikladniji vježbe, koji stvarno vole obavljati. Zapamtite da ne treba trošiti puno energije, jer to je samo pripremna faza.

Video: zagrijati prije treninga snage ugrijemo

Video: Opća zagrijati prije treninga snage.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Trening snage za ženeTrening snage za žene
Vježbe istezanja prije treningaVježbe istezanja prije treninga
TrzajTrzaj
Zagrijavanje - garancija zdravljaZagrijavanje - garancija zdravlja
Aerobna tjelovježbaAerobna tjelovježba
VlakVlak
Kako se zagrijati prije treninga?Kako se zagrijati prije treninga?
Zagrijte se prije vježbanja u teretaniZagrijte se prije vježbanja u teretani
Puls za spaljivanje mastiPuls za spaljivanje masti
Nastava na stacionarnom biciklu za mršavljenjeNastava na stacionarnom biciklu za mršavljenje
» » » Zagrijati prije treninga snage